Categories: Інше

Уругвай – Італія: анонс фіналу чемпіонату світу-2023 U-20

12 червня 2023 року. 00:00. Ла-Плата. Стадіон “Уніко де Сьюдад де Ла-Плата Дієго Армандо Марадона”
Чемпіонат світу. Фінал
Уругвай (U-20) – Італія (U-20)
Де подивитися: Регіональні канали Суспільне
Травмовані: немає
Дискваліфіковані: немає

Уругвай (U-20)

Уругвай зупинив головну сенсацію турніру – Ізраїль – але це було нелегко. Матч вийшов найскладнішим і не можна сказати, що уругвайці грали значно краще. Якщо Уругвай не зможе зробити висновків із цього матчу, то перемога над Італією буде вже фантастикою. Особисто я очікував від уругвайців більшого на цьому турнірі. Так, команда вийшла у фінал, але насправді найскладнішим суперником буде саме Італія. Тому важко сказати, наскільки готові уругвайці до фіналу. А вірніше, наскільки вони готові обіграти такого сильного суперника.

Після чемпіонату Південної Америки в січні цього року, тренер Уругваю сказав, що його команді було складно боротися на рівних із Бразилією, оскільки він не має у складі таких сильних гравців. Тоді Уругвай програв у вирішальному матчі. Цілком можливо, що й цього разу команда програє.

Італія (U-20)

Дива не сталося, тож у фіналі зіграє Італія. Корея грала гідно і могла б замінити італійців у вирішальному матчі, але цього разу їм не вистачило трохи везіння. Втім, якщо подивитися на шлях Італії до фіналу, то навряд чи в когось може з’явитися думка, що європейська команда потрапила туди випадково чи незаслужено. Зовсім ні. Італія була однією з найкращих команд турніру. Вона видала багато цікавих та видовищних матчів, а італійські гравці вже привернули увагу топ-клубів.

Дуже багато розмов про майбутнє Чезаре Касадеї – найкращого бомбардира Італії та всього турніру – який забив 7 голів та зробив дві результативні передачі. Але він якраз мав “вистрілити”. Не дарма ж “Челсі” заплатив 15 мільйонів за Касадеї 2022 року, коли він виступав за “Інтер” U-19. Висхідною зіркою Італії можна вважати Томмазо Бальданці (2 голи та 2 гольові передачі), який справді вражає своєю грою. Саме завдяки Бальданці Італія дійшла до фіналу. Не дарма його вже хочуть купити топ-клуби Серії А. Сумніваюся, що Томмазо залишиться в “Емполі” ще на один сезон.

Команда, в яку ніхто не вірив до початку турніру, поступово розкрилася і цілком імовірно, що виграє чемпіонат світу. І це вже не буде сюрпризом, оскільки зараз Італія вже вважається фаворитом у вирішальній зустрічі.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago