Андрій Ярмоленко: Чи є відмінності у тренувальному процесі Реброва у Аль-Айні і збірній? Звичайно є

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився враження від тренувального процесу у націольнальній команді.

“Настрій, якщо чесно, у колективі хороший, намагаємося один одного підбадьорювати. Але коли бачиш, що в тебе в країні відбувається, що роблять терористи на Херсонщині, то хороший настрій швидко зникає. Але я впевнений, що ми переможемо завдяки нашим воїнам і все буде добре.

А щодо тренування… У нас не так багато часу як хотілося б, тому все дуже інтенсивно: теорія два рази на день, вчора було два тренування, сьогодні одне. Добре попрацювали, тренер намагається пояснити своє бачення гри – в атаці, в обороні. Всі хлопці з цікавістю його слухають і намагаються виконувати все, що Сергій Станіславович просить.

Чи є відмінності у тренувальному процесі Реброва у Аль-Айні і збірній? Звичайно є. Він досвідчений тренер, попрацював у багатьох чемпоінатах. Видно, що він підбирає тактику відповідно до гравців. Є невеличкі нововведення, але загалом стиль гри схожий до того, який був в Аль-Альні, в Динамо, коли ми працювали разом. Тому я не можу сказати, що щось кардинально змінилось. Сергій Станіславович любить розумний футбол: не просто захищатися чи бити вперед. Має бути баланс між атакою та обороною. Його цікаво слухати і я бачу, що хлопці перейнялися його тактичними задумками. Всім зараз цікаво. Найголовніше, аби все, що він від нас просить на теорії, ми виконували на футбольному полі. Тоді у нас буде результат.

У Реброва непростий дебют. Збірна Німеччини завжди була однією з найкращих збірних світу. Буде цікаво спробувати себе і свої сили на цьому рівні. Дяуємо їм за запрошення і хай переможе найсильніший. А те, що ця гра товариська, 1000-на для Німеччини, нічого не означатиме. Ми знаємо, що за нас вдома вболіватимуть мільйони вболівальників, тому хочемо показати хорошу гру, щоб люди отримали задоволення, отримали трохи позитиву у ці складні часи”, – сказав Ярмоленко у коментарі YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, вже у понеділок, 12 червня, збірна України зіграє з Німеччиною. Цей поєдинок стане підготовчим до матчів відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти (16 та 19 червня відповідно).

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago