Categories: УПЛ

Динамо оголосило план роботи гравців у міжсезоння

Матчем із «Металістом 1925» (1:1) для київського «Динамо» офіційно завершився сезон-2022/2023.

Частина футболістів вирушила у відпустку, яка триватиме до 26 червня. Але велика група гравців ще виступатиме у складах своїх збірних.

Зокрема, троє динамівців (воротар Руслан Нещерет, захисники Костянтин Вівчаренко та Олександр Сирота) викликані до молодіжної збірної України для підготовки та участі в чемпіонаті Європи U21, що пройде в Румунії та Грузії. Також у списку півзахисники Володимир Бражко та Микола Михайленко, які виступають на правах оренди за «Зорю» та «Олександрію», а захисники Антон Боль та Максим Дячук потпапили до резерву й у будь-який момент мають бути готовими приєднатися до розташування «жовто-синіх».

Ще п’ятеро гравців «Динамо» викликані до національної збірної України – це воротар Георгій Бущан, захисник Олександр Тимчик, півзахисники Сергій Сидорчук та Віталій Буяльський, а також дебютант «жовто-синіх» нападник Владислав Ванат.

Нашій команді доведеться зіграти товариський матч із Німеччиною, а також провести два відбірних матчі на Євро-2024 – на виїзді проти Північної Македонії та у словацькій Трнаві проти Мальти.

Також кольори своїх національних команд захищатимуть і динамівські легіонери. Півзахисник Кахім Перріс викликаний до збірної Ямайки для підготовки та участі у Золотому Кубку КОНКАКАФ, а його колега за амплуа Решат Рамадані – до «молодіжки» Північної Македонії, яка проведе два товариських поєдинки з Вірменією та Мальтою.

Додамо, що після виходу з відпустки на динамівців чекає традиційний медогляд та початок підготовки до нового сезону в Києві. Надалі планується закордонний збір, про строки, місце та суперників буде повідомлено додатково.

Максимович Назар

Recent Posts

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

39 секунд ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

3 хв. ago

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

4 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

4 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

4 години ago