Тарас Степаненко: Україна вже показала силу та зуби

Гравець донецького “Шахтаря” Тарас Степаненко дав інтерв’ю журналісту Олександру Денисову, в якому розповів про своє ставлення до війни.

– Мої цінності сто відсотків змінилися. Думаю, коли ти залишаєш свій будинок, те життя, до якого ти звик, то починаєш замислюватися, про те, що раніше я десь переживав, що на заміні сиджу, не влаштовувала якесь тренування, або що в пробці стояв. Зараз це все переоцінюється і ти розумієш, що це все дрібниці життя, порівняно з тим, що зараз відбувається, як страждають люди. На це все боляче дивитись.

За свої 32 роки я ніколи не міг уявити, що буде така війна. Вона почалася у 2014 році, а зараз йдуть такі бойові дії, в яких бере участь вся Україна та страждають усі люди по всій країні. Це дуже важко і справлятися з цим – новий досвід.

В Україні у путіна не вийшло, бо Україна дала йому стусан під зад. Якщо ти напав на країну, а сам сидиш у бункері, то це вже говорить багато про людину – слабку і досить низьку. Мене в дитинстві вчили, що не треба показувати силу, бо на будь-якого сильного знайдеться ще сильніше. Вірю, що у цій ситуації вийде саме так. Україна вже показала силу та зуби. Перемога буде за нами. Нам треба лише трохи допомогти. Головне – не заважати, – сказав Степаненко.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

10 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

40 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

43 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

51 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

53 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

56 хв. ago