Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Дніпро-1 у меншості вирвав перемогу над Колосом

Перемога у цьому матчі залишала юнакам «Дніпра-1» шанси поборотися за місце у п’ятірці кращих команд свого чемпіонату. Це завдання ускладнювала дискваліфікація кращого бомбардира спортклубівців Гаджиєва. За його відсутності на лівий фланг атаки вийшов Леонардо, якого ми давно уже не бачили в основному складі. А от ще один бразилець – правий захисник Варжау – не зміг зіграти через проблеми зі здоров’ям. Його замінив номінальний центрбек Гаража.

Чемпіонат юнацьких команд. 27-й тур. Моршин. «Медик».

СК «Дніпро-1» – «Колос» – 2:1 (0:0)

СК «Дніпро-1»: Крапивцов, Свистун-к, Авраменко, Терещенко, Гаража, Єршов, Мельниченко, Хан (Рустамов, 68), Леонардо (Раско, 76), Жданов (Ківінда, 76), Баденко (Шолупець, 46)

Запасні: Макаренко, Дикий, Цимбал, Джасім

Головний тренер – Імад Ашур

«Колос»: Пахолюк, Биков, Шершень, Поправка, Дорош, Канаєв, Андрющенко (Шалабай), Іродовський, Гусол (Ковальов, 84), Денисенко, Тригуб (Кузик, 65)

Запасні: Биценко, Федоренко, Корнійчук, Данніков,

Головний тренер – Олександр Поздєєв

Голи: Єршов (61), Дорош (87), Ківінда (90+4)

Попередження: Хан (19), Андрющенко, Мельниченко (45), Свистун (74)

Вилучення: Свистун (86, друге попередження)

«Дніпро-1» дуже активно розпочав гру і намагався постійно тримати високий темп, діючи дуже агресивно без м’яча і швидко розгортаючи власні атаки. Наслідком стала ціла низка небезпечних моментів. Вже на 3-й хвилині пресинг дав змогу нашій команді провести швидку атаку, і Мельниченко завдав щільного удару метрів з 20-ти – голкіпер був на місці. За 5 хвилин також після вдалого відбору на чужій половині атаку завершував Леонардо – небезпечний удар з меж штрафного був невлучним. А невдовзі з дальнім пострілом Єршова впорався воротар. Ще один гарний момент втратив Баденко: він замикав подачу Жданова, але Пахолюк встиг накрити м’яч на самісінькій лінії. Той же Баденко зі штрафного пробив вище воріт.

«Колос» вперше зумів пройти пресинг спортклубівців аж на 37-й хвилині. Проте вийшло це одразу дуже небезпечно, і лише майстерність Крапивцова, який відбив удар під кутом з меж штрафного майданчика, врятувала від голу. Але потім знову атакував лише «Дніпро-1». Знову не забив Леонардо, який завдавав удар з розвороту після прострілу Свистуна.

Після перерви «Колос» додав в активності, і гра пішла на зустрічних курсах. Роботу вже мав захист і нашої команди на чолі з Крапивцовим. Суперники обмінялись небезпечними атаками, і на 61-й хвилині нашим хлопцям вдалося нарешті забити давно заслужений гол. Фірмовий прохід правим флангом Жданов завершив подачею, і Єршов красиво головою переправив м’яч у дальній кут.

Подвоїти перевагу на 73-й хвилині міг Шолупець, який сам собі створив гарний момент. Розхитавши ліворуч захисника, він вийшов на ударну позицію, але з кута воротарського пробив вище.

Утім, решту часу більше атакувати намагалися, що не дивно, гості. Не можна сказати, що вони створили багато моментів, але своїм шансом скористалися. Закидання у центральну зону, позиційна помилка захисників «Дніпра-1» – і Дорош спрямував м’яч у сітку повз Крапивцова. Не можна не зазначити, що за декілька миттєвостей до цього спортклубівці залишились у меншості через вилучення Свистуна.

А от «Дніпро-1» навіть вдесятьох влаштував справжній штурм у компенсований час і на останніх секундах домігся свого! Після декількох дуже небезпечних атак Раско подав кутовий, і Ківінда, який відновився після травми, ударом головою забив переможний гол!

Максимович Назар

Recent Posts

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

26 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

30 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

40 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

48 хв. ago

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 години ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

2 години ago