Визначені дати проведення матчів плей-офф за право участі в наступному сезоні УПЛ

Відбулося спільне засідання Української Прем’єр-Ліги та Професіональної Футбольної Ліги України

На спільному засіданні УПЛ та ПФЛ розглядалося питання визначення дат проведення матчів плей-оф за право участі в Чемпіонаті УПЛ сезону 2023/23 років.

Нагадаємо, що відповідно до пункту 10 статті 5 Регламенту змагань УПЛ сезону 2022/23 років та пункту 3 статті 9 Регламенту змагань ПФЛ сезону 2022/23 років: «Учасник, головна команда якого посіла у підсумковій турнірній таблиці 13-е місце в УПЛ має провести два матчі плей-офф за право участі в УПЛ в наступному сезоні із командою, яка за підсумками сезону Чемпіонату серед команд Першої Ліги ПФЛ посіла у підсумковій турнірній таблиці 4-е місце. Учасник, головна команда якого посіла у підсумковій турнірній таблиці 14-е місце в УПЛ має провести два матчі плей-офф за право участі в УПЛ в наступному сезоні із командою, яка за підсумками сезону Чемпіонату серед команд Першої Ліги ПФЛ посіла у підсумковій турнірній таблиці 3-е місце. Господар поля визначається жеребкуванням, яке проводить Дирекція».

У зв’язку з цим, враховуючи календар матчів змагань УПЛ, міжнародній календар матчів УАФ та календар матчів національних збірних команд України, УПЛ та ПФЛ визначили такі дати проведення матчів плей-офф за право участі в Чемпіонаті УПЛ у сезоні 2023/24 років – 10 та 14 червня 2023 року.

Крім того, в разі виклику до складу національної та/або молодіжної збірних команд України футболістів команд-учасниць матчів плей-офф, УПЛ та ПФЛ визначили такі дати проведення матчів плей-офф за право участі в Чемпіонаті УПЛ в сезоні 2023/24 років – 8 та 12 червня 2023 року.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

36 секунд ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

5 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

6 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

9 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

17 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

20 хв. ago