Categories: УПЛ

Український гравець був заявлений за дві команди на очний поєдинок УПЛ

Сергій Логінов досяг унікального рекорду в чемпіонаті України. Через те, що гра була перервана на довгий період, захисник примудрився опинитись у заявках різних команд в одному матчі.

Дніпро-1 та Олександрія нарешті відіграли перенесений матч 1 туру УПЛ. Гра завершилась з рахунком 1:1. На гол Довбика зі спірного пенальті точним ударом відповів Ковалець, пише 24 Канал.

Зустріч запам’яталась не скандальним рішенням судді, а ще і рідкіснимим досягненням Сергія Логінова. Нагадаємо, що поєдинок розпочався ще у листопаді минулого року.

Втім через повітряну тривогу матч був зупинений на 10 хвилині, а відіграти його у 2022-му вже не було можливості. Тоді Логінов був гравцем Дніпра-1 та почав зустріч з лави запасних.

Взимку ж футболіст перебрався в оренду у Олександрію. Однак дніпряни не заборонили йому грати проти себе. Зазвичай догравання матчу відбувається тими ж складами, що і починалась гра.

Але пауза тривала більше однієї доби. В такому випадку УПЛ дозволяє командам виставити нові склади на зустріч. Тому Руслан Ротань вирішив довірити Логінову місце в основі.

Таким чином, Сергій був у заявці обидвох команд протягом одного і того ж матчу. Нагадаємо, що через втрату очок Дніпро-1 не скористався можливістю наздогнати Шахтар у турнірній таблиці.

За п’ять турів до завершення підопічні Кучера відстають від “гірників” на два очки. Натомість Олександрія закріпилась на п’ятій сходинці, яка дасть право на вихід в Лігу конференцій.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

10 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

14 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

16 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

18 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

26 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

30 хв. ago