Вернидуб воює у гарячій точці на півдні України, сини тренера пішли в тероборону

За словами журналіста Михайла Співаковського, 56-річний Вернидуб перебуває в одній із гарячих точок, де тривають активні бойові дії.

“Історія Вернидуба – це показова історія мужності і героїзму. Людина має грати з Шерифом матч-відповідь Ліги Європи проти Браги 24 лютого. Дзвонить син, каже: “Батьку, на нас напали, почалася війна”.

Що робить людина, майже мовчки? Вона збирає речі, каже: “Я маю бути зараз не тут, маю бути там”. Він повертається в Україну, займається справами своєї сім’ї, після чого йде не в тероборону, а до ЗСУ.

Зараз Юрій Миколайович Вернидуб воює фактично на передовій. Він в артилерії. У нас кілька днів тому було коротке спілкування. Він пишається своїми синами, які перебувають у теробороні Запоріжжя. Їхні дружини за кордоном, а от дружина Юрія Миколайовича відмовилася емігрувати. Вона, мабуть, також у Запоріжжі десь.

Де сам Юрій Миколайович – я не знаю, бо розмовляти про таке з журналістами є не по статуту. Я чув, що він реально десь у гарячих точках на південному напрямку військових дій.

Вернидуб сказав, що генеральний директор Шерифа повністю зрозумів його громадянську позицію”, – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

Підлісний Артем

Recent Posts

Маккабі Хайфа орендує захисника Динамо

Захисник Динамо Олександр Сирота перейде в Маккабі Хайфа.Читати далі

21 хв. ago

Хуст офіційно заявив, що виступатиме у Першій лізі

ФК Хуст офіційно підтвердив, що планує виступати у Першій лізі-2024/25. У клубі спростували інформацію щодо зняття з турніру.Читати…

24 хв. ago

Матч Нідерланди – Англія обслужить німецький рефері Цвайєр

Німецький рефері Фелікс Цвайєр обслужить матч Нідерланди – Англія у півфіналі чемпіонату Європи-2024.Читати далі

25 хв. ago

УАФ перерахує 5 млн гривень Охматдиту, який постраждав від сьогоднішньої російської ракетної атаки

Українська асоціація футболу оголосила про рішення перерахувати 5 мільйонів гривень на допомогу найбільшій дитячій клінічній лікарні…

31 хв. ago

Джерело: Форвард Дніпра-1 переїде до МЛС

Нападник Дніпра-1 Даніель Ківінда може перейти в MLS.Читати далі

32 хв. ago

Михайло Кополовець: Хотів би, щоб Минай залишився в УПЛ, бо мені буде дуже зручно їхати зі Львова і вболівати ще й за них

Колишній півзахисник, а нині селекціонер «Карпат» Михайло Кополовець поділився думками про те, хто має замінити «Дніпро-1» в УПЛ, якщо дніпровський клуб…

39 хв. ago