Холанд – про рекорд АПЛ: Я не можу більше думати про це, інакше збожеволію

Норвезький форвард Манчестер Сіті Ерлінг Холанд поділився думками щодо історичного досягнення, встановленого ним у перенесеному матчі 28-го туру АПЛ з Вест Хемом (3:0).

“Це особлива ніч та чудовий момент. Я дуже щасливий, не знаю, що ще сказати. Звичайно, я знав про рекорд, ми намагалися створити гольові моменти, і це було нелегко, тому що Вест Хем добре захищався. Було складно у першому таймі, але потім моменти з’явилися.

Я розмовляв із Джеком Грілішем перед грою, і він сказав, що хотів би віддати гольову передачу, аби я забив рекордний гол. Це був ідеальний удар, я не думав перекидати через голкіпера, але з’явилась така можливість, тому я зробив це. Приємно забити цей гол. Так, боляче було, коли всі, вітаючи, били мене по спині.

Я не думаю про те, щоб побити вічний рекорд Діксі Діна (60 голів у 39-ти матчха сезону 1927/28, – прим.). Я посплю, прокинусь завтра, а потім спробую допомогти команді набрати три очки проти Лідса. З їхнім новим головним тренером (Семом Еллардайсом, – прим.) це буде непросто.

Я не можу більше думати про ці рекорди, інакше збожеволію. Я піду додому, пограю у відеоігри, поїм і потім посплю.

Чи обміняв би про всі свої голи на требл? Так! Це найголовніше. Усі знають, що це можливо, але ми не можемо зараз думати про фінал Кубка Англії. Нам просто потрібно думати про Лідс. Тепер кожна з останніх ігор – це фінал кубка”, – цитує Холанда ВВС.

Нагадаємо, 22-річний форвард встановив рекорд АПЛ за голами у сезоні, забивши 35 м’ячів у 33-х матчах. Норвежець перевершив досягнення Енді Коула та Алана Ширера (по 34 голи).

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago