Categories: УПЛ

УПЛ. СК Дніпро-1 розтрощив Металіст

В межах 24-го туру УПЛ СК Дніпро-1 без проблем здобув розгромну перемогу над харківським Металістом.

УПЛ, 24-й тур.

СК Дніпро-1 – Металіст Харків 5 : 0.

1 – 0. Пеглоу – 33.

2 – 0. Пеглоу – 40.

3 – 0. Гуцуляк – 43.

4 – 0. Підлепенець – 76.

5 – 0. Пеглоу – 90+4.

СК Дніпро-1 продовжує чемпіонські перегони з Шахтарем, тоді як Металіст наразі один з головним претендентів на виліт. Команди розпочали гру відповідно своїм статусам: дніпряни більше контролювали м’яч та загрожували воротам Костика. Моментів вистачало на початку гру: Довбик з-за меж штрафного пробив вище воріт, а простріл Гуцуляка з рикошетом від захисника ледь не завершився голом.

Небезпечно пробив Танковський, який протягнув м’яч майже з центра поля, але воротар Металіста потягнув цей постріл. На 33 хвилині СК Дніпро-1 вийшов вперед: Піхальонок пасом розрізав захист харків’ян та вивів Пеглоу віч-на-віч з воротарем – бразилець легко забив. Під кінець тайму Пеглоу мав ще дві нагоди, але забив лише раз – хавбек встиг зіграти на добиванні після удару Піхальонка.

А на 43-й хвилині СК Дніпро-1 закрив гру. Піхальонок закинув на Пеглоу на лівий край штрафного, а той замість зміщення в центр віддав трохи назад на Гуцуляка, який розстріляв воротаря. Піхальонок міг забити і сам, але пробив вище воріт з лінії штрафного.

Після перерви Металіст створив непоганий момент, але Рязанцев пробив повз дальню стійку. Втім, СК Дніпро-1 все ще контролював гру, а партнери постійно намагались створити момент для Довбика, але Артему ніяк не вдавалось забити. Харків’яни ледь не підловили дніпрян – Наумець втік віч-на-віч з воротарем, але завозився, коли намагався його обіграти.

Дніпряни ж забили четвертий гол. Довбик отримав м’яч, підробив під праву та пробив, рикошет, і Підлепенець пробив у ближній кут. Крапку в зустрічі поставив Пеглоу, який отримав м’яч у штрафному від Довбика, та пробив у дальній кут.

Таким чином, СК Дніпро-1 набрав 54 очки, залишившись на другому місці – Шахтар у паралельній грі переміг Минай та набрав 59 пунктів. Металіст з 19 балами залишився передостаннім.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago