Categories: Інше

Севідов про довічну дискваліфікацію: Я отримав рішення за декілька днів після переобрання Павелка до виконкому УЄФА. Збіг?

Український тренер Олександр Севідов прокоментував заборону здійснювати йому будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, довічно.

«Я отримав результативну частину рішення за декілька днів після переобрання Павелка до виконкому УЄФА. Збіг, як говорив класик? Не думаю.

Що мене збентежило, але я не міг про це одразу говорити: фірма, яка захищає УАФ, знаходить у Лозанні. Там є наш хлопець українець, я не буду говорити прізвища, погана пам’ять на прізвища. Отримавши рішення, не можу сказати, що був здивований, я був розчарований. Розчарований тим, що майже всі слова, які були сказані в мій бік, були брехнею. Брехня, яку вони не дозволили б собі говорити в громадянському судді.

Чи є в Павелка особиста неприязнь до мене? Я можу сказати так: жоден процес в українському футболі не проходить без того, щоб про це не знав Павелко. Я хотів би попросити: Андрію Васильовичу, вас вже переобрали до виконкому УЄФА, можна закінчувати. Методи, якими ви розправилися зі мною, це, звісно…

Суддя, який вів це засідання, говорив, що це достатньо зрозуміла справа. Він пообіцяв протягом місяця ухвалити рішення, а його ухвалили за півроку. Я ж кажу, чи збіг, що це було після конференції УЄФА? Не знаю», – сказав Севідов.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

3 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

12 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

14 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

21 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

30 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

33 хв. ago