Роберто Де Дзербі: Проти Вулверхемптона була моя найкраща гра як тренера

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі емоційно прокоментував перемогу своєї команди над Вулверхемптоном в матчі 34 туру АПЛ.

“Я вирішив змінити п’ятьох гравців, щоб додати більше енергії. Я дуже радий грі, хлопцям, а не результату. Ми дуже постраждали в останніх двох матчах. Сьогоднішня відповідь була фантастичною. У мене немає сумнівів щодо рівня людей у роздягальні. Це чудово.

Я не здивований. Люблю своїх гравців, це честь працювати тут. Я чесний, коли так говорю. Рівень футболістів фантастичний. Проти Вулверхемптона була моя найкраща гра як тренера. Тепер нам потрібно підготуватися на наступної зустрічі в четвер з Манчестер Юнайтед.

Я думаю, що ми заслуговуємо досягти нашої мети – єврокубків, але подивимося. Кожен день приємно вчитися чомусь у футболістів. Вони чудові, чудові гравці. Цього року у нас є ще один виклик. Найголовніше – не втратити нашу ДНК і стиль”, – цитує наставника BBC.

Брайтон посідає восьму сходинку, маючи у своєму активі 52 бали. Від зони єврокубків команду Де Дзербі відділяє всього два очки. Наступний матч “чайки” проведуть проти Манчестер Юнайтед 4 травня. Нагадаємо, що італійський наставник в сезоні 2021/22 працював з Шахтарем.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

44 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

47 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

50 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

52 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

56 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

60 хв. ago