Categories: УПЛ

Юрій Вірт: Розуміли, що відступати нікуди

Головний тренер рівненського “Вереса” Юрій Вірт поділився емоціями після першої у сезоні домашньої перемоги над “Львовом” (3:2) на стадіоні “Авангард”.

– Дуже емоційний матч. Ми розуміли, що відступати нікуди. І не лише в цій грі, а й загалом. На передматчевій установці сказав футболістам, що на полі ми повинні взаємодіяти як одне ціле.

Швидко пропустили. Знову помилилися в обороні. І радує, що добре відреагували на це – почали активніше діяти, забили двічі. Контролювали хід гри. Перед перервою, це вже не вперше, пропустили зовсім необов’язковий гол у роздягальню. В перерві акцентували увагу на тому, що потрібно за будь-яку ціну додавати в агресії, швидкості і забивати. Це і спрацювало в епізоді з третім голом.

Після цього намагалися не розкриватися і грати на контратаках. Могли забивати і третій, і четвертий. Суперник випустив високих, габаритних футболістів і кінцівка матчу вийшла валідольною. “Львів” всією командою пішов вперед і створив нам проблеми. Але, вважаю, ми заслужили на цю перемогу. Ми дуже довго її чекали і працювали багато заради неї.

Втім, радіти нам ніколи. Це лише одна перемога. Вся боротьба ще попереду. Зараз порадіємо і одразу почнемо готуватися до гри з “Зорею”.

Перемога – це ковток свіжого повітря.

Щодо Дмитра Кльоца – в нього забій м’яза. За день-два знатимемо більш точний діагноз. Даниїл Хондак – десь трохи помилявся, тому замінили його в перерві. Влад Шарай надійно зіграв в обороні після вимушених коректив. Вимушені атакувальних гравців залучати до гри в обороні.

Влад Тишинінов – зіграв надійно. Зробив все, що від нього просили. Зберігав м’яч, віддавав. Намагався грати на підборах. В нього недавно народжилася дитина – зробили йому такий подарунок, дебют в УПЛ.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

24 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

27 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

29 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

32 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

34 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

36 хв. ago