Categories: УПЛ

Едмар: Довгоочікувана перемога. Ми продемонстрували, що знаходимося на правильному шляху

Виконувач обов’язків головного тренера харківського “Металіста 1925” Едмар прокоментував перемогу над “Львовом” у матчі 22-го туру УПЛ.

– Вітаємо з перемогою, вона сьогодні була обов’язковою?

– Так, звісно, це довгоочікувана перемога. Сьогодні хлопці молодці. Від самого початку поєдинку вони показували налаштування на гру та вдалося продемонструвати свої найкращі якості. Тримали м’яч і вчасно віддавали передачі. Вдалася гарна гра!

– Після “Олександрії” ми з вами говорили, що молодим нападникам потрібно забити. Сьогодні Бичек це зробив. Далі справи підуть більш впевнено?

– Так, звісно й це наше завдання, тренерського штабу та керівництва. Ми хочемо створити команду, де ми довіряємо одне одному. Костя, коли не забивав, хвилювався, але ми підтримували його, продовжували довіряти. Були складні матчі в Сидоренка, але у нас цілковита довіра до нього й він нас сьогодні кілька разів врятував. Розумієте? У футболі так і є. Якщо ми опускаємо руки, одразу будуть неприємності. Ми показали сьогодні, що ми рук не опускали. Молодці хлопці. Приємно працювати з таким колективом. З такими футболістами, які викладаються на тренуваннях та в матчах. І сьогодні ми всі продемонстрували, що ми знаходимося на правильному шляху!

– Похвалили Бичека, Сидоренка, але сьогодні й Русин провів класну гру. Окрім двох гольових дій у нього ще купа яскравих епізодів, де він демонстрував свою техніку. Як вам його гра?

– Коли ти сильно любиш футболіста, не хочеться його сильно хвалити, аби він продовжував у тому ж дусі. Те, що я бачу в виконанні Русина на тренуваннях, у матчах, – у нього шалена техніка, майстерність. Наше завдання довіряти гравцеві і він буде віддячувати. Він показує, що коли є довіра, то він може провести таку гру, як сьогодні. Дай Боже, щоб він так продовжував тренуватися та грати. Я вважаю, що він зараз у гарній формі, не хочеться наврочити. Я знаю, що це футбольна кар’єра, ти маєш весь час тримати тонус, аби щоразу досягати більшого. Втім Русин, безсумнівно, молодець. Не тільки він, а й вся команда. Колектив у сьогоднішньому матчі відіграв значну роль.

– Минулого разу ми говорили про серію без перемог, без голів. Сьогодні вдалося й виграти, й забити. Далі на команду чекають дуже важливі матчі проти конкурентів. Сьогоднішній результат має надати впевненості?

– Так, ми знаємо, що відбувається в турнірній таблиці. Всі матчі, які будуть для нас – як фінал. Тому на тренуваннях нам треба ще покращувати свою гру, щоб і надалі нам вдавалося перемагати. Тільки через роботу на тренуваннях ми зможемо так продовжувати.

Максимович Назар

Recent Posts

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

13 секунд ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

29 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

33 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

42 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

51 хв. ago

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 години ago