Categories: УПЛ

УПЛ. Інгулець завдав мінімальної поразки Руху

Турнірна таблиця УПЛ потроху вирівнюється – команди дограють ті матчі, які не були проведені вчасно. Один з таких матчів – між “Інгульцем” та “Рухом”.

УПЛ, 10-й тур.

Інгулець Петрове – Рух Львів  1 : 0.

1 – 0. Ковальов – 15-пен.

Вил: Соломон (Рух) – 90+1

Поєдинку в Петровому предував невеличкий скандал, пов’язаний із використанням VAR. Рух замовив фургон і навіть документально підтвердив готовність оплатити витрати, однак за регламентом такі питання повинні узгоджувтись із суперником. Інгулець же проігнорував запит, саботувавши приїзд відео-арбітрів.

За таких умов можна було очікувати на контроверсійні рішення суддей, причому на користь господарів. Звісно ж, саме так і сталося 🙂 Вже на 15-й хвилині Інгулець заробв пенальті внаслідок влучання Кучеренка в руку Роману.

Втім, якби VAR дійсно працював на матчі, то зрозуміти щось із повторів все одно не вдалося. У динаміці здавалося, ніби рука дещо відставлена, але на повторах картина інакше. Так чи інакше Дмитро Кривушкін вказав на 11-метрову позначку (до речі, це саме той арбітр, який не показав Бланко червону за фол проти Буяльського).

Ковальов впевнено реалізував пенальті. 1:0! Інгулець вирвався уперед. Львів’янам все одно треба скаржитись тільки на себе, адже старт зустрічі був за “козаками” – вони вже не раз вривались на край штрафного, а удар Головкіна звідти Паньків парирував ногою.

У “жовто-чорних” до перерви було все так погано, що Віталій Пономарьов провів подвійну заміну на 29-й хвилині. Замість Романа й Мисака вийшли Кітела та Альваренга. Гра дещо освіжилась – за кілька хвилин після їхньої появи команди розмінялись моментами.

Кучеренко замикав подачу з кутового, ледь не перекинувш Паньківа, а Таллес у штрафному пробивав з відскоку. Над воротами. Попри це, симпатичним поєдинок було важко назвати. Гра виглядала типовою для УПЛ, але народу прийшло немало.

В другому таймі футбол став ще нуднішим. До фінального свистка можна пригадати тільки постріл Резепова з гострого кута під поперечку (Паньків виручив) та замикання подачі зі стандарту у виконанні Климчука. М’яч пройшов у сантиметрах від дальньої стійки.

На 90-й хвилині фактор відсутності VAR знову дався взнаки. Соломон, який мав одну жовту за зрив контратаки, отримав другу жовту – в теорії, за симуляцію. Навіть якщо контакту з ногою суперника дійсно не було, епізод стався у центрі поля на фланзі, тож маємо черговий скандал.

Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Інгульця.

Максимович Назар

Recent Posts

Георгій Цітаішвілі, який належить Динамо, продовжить кар’єру в в іншому клубі УПЛ

Півзахисник Георгій Цітаішвілі, який має контракт із київським «Динамо», продовжить кар'єру в іншому клубі УПЛ.Читати далі

44 хв. ago

Стали відомі деталі травми Педрі

Півзахисник збірної Іспанії Педрі травмувався у матчі 1/4 фіналу Євро-2024 проти Німеччини (2:1) після зіткнення з Тоні Кроосом.Читати далі

1 годину ago

Журналіст: Не хоче тренер збірної підбити підсумки року своєї роботи? Не хоче віцепрезидент УАФ розповісти, що це за така стратегія розвитку інституту збірних

Головний редактор Tribuna.com Олег Щербаков висловився щодо коментаря головного тренера збірної України Сергія Реброва після виступу команди на Євро-2024. Читати далі

1 годину ago

Зоря переглядатиме вінгера збірної Чорногорії U-21

Вінгер Деян Перович може перейти в «Зорю», повідомив журналіст Ігор Бурбас.Читати далі

2 години ago

Чотири основні гравці збірної Іспанії пропустять півфінал Євро

Збірна Іспанії обіграла Німеччину у матчі чвертьфіналу Євро-2024, проте на поєдинок наступної стадії залишилася без…

2 години ago

Ольмо – перший гравець Іспанії за 74 роки, який забив господареві Євро/ЧМ

Дані Ольмо забив у ворота збірної Німеччини.Читати далі

2 години ago