Categories: УПЛ

Журналіст: У Супряги серйозні проблеми з підходом до роботи, з розумінням свого місця в Динамо

Журналіст Ігор Циганик порозмірковував над перспективами Владислава Супряги у київському Динамо.

“Де Супряга? В запасі, тренується, готується. Ванат роззабивався, і я бачу, що зараз Луческу більше якраз на нього покладає свої надії, більше довіряє. Я думаю, що Супрязі буде дуже важко зараз. Ванат роззабивався, він вже дійсно незамінний футболіст основи, почувається комфортно.

Супряга розгубив своє щастя. Дуже давно він не грав, давно не забивав. Я не знаю, що має статися, щоб Супряга зараз повернувся на той рівень, який би говорив про можливість претендувати на місце в основі Динамо. Будемо відверті, є серйозні проблеми. Серйозні проблеми з підходом до роботи, з розумінням свого місця в Динамо.

Жити минулим не треба, варто щоденно доводити, що ти кращий і прогресуєш. Без цього нічого немає. Ви ж чули, що Луческу говорив після останнього матчу проти Руха? Те, що він говорив про Гармаша, в принципі, може стосуватися і Супряги, і ще кількох футболістів Динамо. Воно так є. Деякі люди починають знижувати до себе вимоги.

Колись у радянському футболі був такий термін – “відрахували за зниження спортивних вимог, за зниження спортивних результатів, за зниження вимог до себе”. Там же контрактів не було, треба було яксь формулювати, коли футболіста відраховували з команди. От якщо би зараз не було контрактів, то, думаю, що Супрягу би відрахували з Динамо якраз за зниження вимог до себе”, – підсумував Циганик в ефірі Циганик Live.

Нагадаємо, у сезоні 2022/23 Супряга не зіграв за Динамо жодного офіційного матчу. Угода чемпіона світу U-20 з київським клубом розрахована до літа 2026-го.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

29 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

59 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago