Categories: Єврокубки

Лотар Маттеус – про матч Баварія – Манчестер Сіті: Чекаю дива на Альянц Арені

Екс-гравець “Баварії” та збірної Німеччини Лотар Маттеус в коментарі Sky Sport поділився прогнозом на матч-відповідь з “Манчестер Сіті”. Нагадаємо, у першій грі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів мюнхенці на виїзді програли з рахунком 0:3. Другий матч відбудеться 19 квітня.

– Дива іноді трапляються, чому б їм не трапитися в середу на “Альянц Арені”? Якщо керівництво, гравці та тренер вірять у камбек після 0:3, то і я теж. Я часто стикався з цим сам, як гравець, зокрема граючи проти “Баварії”. З “Інтером” ми виграли в Мюнхені з рахунком 2:0, а потім у “Баварії” в Мілані все склалося добре – ми вибули з турніру, програли – 1:3.

Звичайно, у команди Томаса Тухеля все має збігтися: Зоммер повинен зловити кожен м’яч, а польові гравці повинні забити багато голів навіть без “дев’ятки”. Тухель може вплинути на команду, перш за все, за допомогою численних бесід. Зрозуміло, що він не може довести все до автоматизму за три тижні, як це робив Гвардіола протягом багатьох років у “Сіті”. Крім того, у “Манчестер Сіті” також, за можливістю, повинен трапитися поганий день.

Це важко уявити в даний момент, тому що команда Пепа в ударі. Чемпіонат, Кубок Англії, 3:0 проти “Баварії”. У них Ілкай Гюндоган, Кевін де Брюйне, Ерлінг Голанд тощо. Але ж ПСЖ поїхав додому, отримавши 1:6 у матчі-відповіді після перемоги над “Барселоною” з рахунком 4:0 вдома, “Ліверпуль” виграв фінал Ліги чемпіонів, поступаючись “Мілану” 0:3 до перерви. Є незліченна безліч прикладів. Це може трапитися, навіть якщо безлад на полі і за його межами в клубі не вказує на це.

Максимович Назар

Recent Posts

Молодий грецький фахівець очолив клубну академію Кривбаса

"Кривбас" призначив нового директора своєї футбольної академії. Ним став 30-річний фахівець із Греції Маріос Александріс.Читати…

17 хв. ago

Артем Довбик: Зараз у Роми не дуже простий період

Цього тижня Артем Довбик був присутній на вечорі, організованому Асоціацією клубів "Роми" (Airc) та Об'єднанням…

19 хв. ago

Перша ліга. Діназ зазнав поразки від Кременя

У Демидові передостання команда групи Б Першої ліги приймала останню. Суперники у нинішньому сезоні до…

23 хв. ago

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

1 годину ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

1 годину ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

1 годину ago