Categories: УПЛ

УПЛ. Чорноморець зазнав мінімальної поразки від Ворскли

“Чорноморець” не програвав вже шість матчів поспіль, що, зрозуміло, позначилося на положенні одеської команди у турнірній таблиці. Говорити про те, що “моряки” вже убезпечили себе від розставання з УПЛ, передчасно, але тенденція очевидна. А ось “Ворсклу” продовжує лихоманити – голи та перемоги даються з великими труднощами.

УПЛ, 21-й тур.

Чорноморець Одеса – Ворскла Полтава 0 : 1.

0 – 1. Сефері – 86.

Чорноморець разом з Шахтарем і Олександрією залишалися єдиними командами, які не програвали в рамках УПЛ з початку року. Щоправда, одеситів спіткала “дружня хвороба” – два попередні тури завершувалися нічиїми якраз з двома іншими непереможними клубами.

Сьогодні в гості до підопічних Григорчука приїхала нестабільна Ворскла, яка мала на 3 очки більше. Полтавцям треба було виключно перемагати, щоб зберегти хоч якісь ілюзії щодо єврокубків. Втім, все скидалося на нічию і цього разу. Ворскла дещо краще виглядала до перерви та могла виходити вперед на 20-й хвилині. Розіграш кутового призвів до удару Степанюка в поперечку. Каркас ще раз врятував Чорноморець під завісу тайму. Бацула крутив хитрий навіс-удар, але м’яч після рикошету влучив у стійку! Господарі відповіли спробою Кузика, яку парирував Ісенко.

По перерві Ворскла також мала кращі шанси. Паст з горем навпіл відбив удар Олійника, який скаже своє слово у ролі асистента. Денис увірвався до карного майданчика, відкотив Сефері і потягнув захисника за собою. Албанець чудово скористався простором, пробивши поміж ніг Путрі – 0:1. Сефері з 9 голами вирвався на третю сходинку бомбардирських перегонів УПЛ.

Чорноморець за решту часу не встиг відігратися і втратив статус непереможного. Одесити досі заграють із зоною вильоту (всього очко запасу), а от Ворскла трішки наблизилися до Олександрії (7 пунктів).

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

49 хв. ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

55 хв. ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

1 годину ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

1 годину ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

1 годину ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

1 годину ago