Categories: УПЛ

Віце-президент Кривбаса: Деякі розумники зараз кажуть: “Чого Вернидуб знову приплітає війну?”. Має на це повне право

Функціонер криворіжців Артем Гагарін підтримав наставника команди Юрія Вернидуба.

“Деякі розумники зараз кажуть: “Чого Вернидуб знову приплітає війну?”. Так от, відповім цим “героям” невидимого фронту. Має на це повне право. Він розуміє, про що каже, і дивиться на все, що зараз відбувається, крізь події, які особисто пережив. Для нього, як і для багатьох українців, 24 лютого 2022 року цей світ змінився але, на жаль, не для всіх…

Коли дехто вивозив родини за кордон, він повертався до своєї сім’ї в Україну, маючи чинний контракт з іноземним клубом і купу інших пропозицій. Коли дехто на заході знімав хату ближче до кордону, він вдягав форму і йшов захищати наші кордони на південно-східному напрямку. Коли дехто заради фоточок тягав з фури гуманітарку на показ, він тягав ящики зі снарядами на лінії вогню під Кривим Рогом.

Коли дехто їздив з “Ужгорода до Києва” у вагонах СВ, поїдаючи чорну ікру, він їв сухпайки та переїжджав з одного місця на інше, щоб не накрило артою. Коли хтось втрачав власні статки та політичний вплив, він втрачав друзів та бойових побратимів. Коли хтось продовжував з-за закордону керувати процесами в Zoom, він почав тренувати команду в Кривому Розі, за 50 кілометрів від лінії фронту. Коли дехто прикриваючись лозунгами продовжував роз’єднувати спільноту, він, перебуваючи на передку, об’єднав навколо себе багато людей і разом вони допомагали ЗСУ (і, до речі, він продовжує це робити й зараз).

Все вищезгадане – це збірний образ деяких людей. Далеко не всіх, але багатьох з тих, хто “відсидівся у засідці”, а тепер продовжує жити за старими правилами та поняттями, удавати, наче нічого не відбувається. Так, інколи Юрій Миколайович дуже емоційний, але після всього через що він пройшов, я його розумію. У нього, як і у багатьох, хто повернувся з війни, завищене відчуття справедливості. Таких людей може “завести” найменша дрібничка.

Так вийшло і цього разу… хоча проблема була не тільки в цій грі. Це – систематика. Для Кривбаса вона з’явилася нещодавно, а от для українського футболу ця ракова пухлина існує вже не одне десятиріччя. Коли її вирізати, як не зараз? Саме зараз – унікальний момент зробити це вперше і зламати систему. На жаль, не всі це розуміють. Деякі досі літають в хмарах і перебувають на п’ятому небі від щастя”, – написав Гагарін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, напередодні Кривбас мінімально поступився Минаю. Вернидуб видав чергову промову “Війна йде, б**дь, а ти сховався, сидиш, су*а”: Вернидуб жорстко наїхав на арбітра після поразки Кривбаса від Миная на адресу арбітра, за яку отримав другий “гірчичник” і, як наслідок, вилучення (яке стало вже не першим у цьому сезоні).

Максимович Назар

Recent Posts

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

52 хв. ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

53 хв. ago

Мессі заснував продюсерську компанію

Восьмиразовий володар "Золотого м'яча", аргентинець Ліонель Мессі заснував продюсерську фірму. Про це він повідомив у…

56 хв. ago

Керівництво Роми пояснило гравцям причину звільнення Де Россі

Керівництво Роми пояснило команді, за що був звільнений Даніеле Де Россі. Про це повідомляє Corriere…

58 хв. ago

Ігор Костюк: Загалом, план на матч виконали

Головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк висловився щодо розгрому Руха (10:0) у матчі сьомого туру…

1 годину ago

Чемпіонат Азербайджану. Карабах Кащука розгромив Нефтчі Григорчука

Сьогодні в перший день 7-го туру Прем'єр-ліги Азербайджану відбувся матч Карабах - Нефтчі.Читати далі

1 годину ago