Страсбург – Аяччо: анонс матчу 31-го туру Ліги 1

16 квітня 2023 року. 16:00. Страсбур. Стадіон “Де Ла Мено”
Чемпіонат Франції. 31-й тур.
Де подивитись: MEGOGO, Volia TV
Дискваліфіковані: Діалло – Юссуф
Травмовані: Льєнар, Кавасіма, Ле Маршан – Кіміньяні, Белайлі

“Страсбур”

Перемога над “Осером” в середині березня є єдиною для “Страсбура” за останні шість матчів в чемпіонаті. Але кількість невдалих результатів переважила цей успіх в матчі з прямим конкурентом і в боротьбі за виживання наразі суперники обходять “Расінг”, лишаючи команду Антонетті у зоні вильоту. В принципі дивуватися цьому не доводиться, бо календар “Страсбура” не дуже сприяв набору очок останнім часом. Команді протистояли “Монако” та “Ланс”, що ведуть боротьбу за потрапляння до Ліги чемпіонів, та й ще на виїзді.

“Страсбур” гідно протистояв більш міцним суперникам, але двічі поступився з мінімальною різницею 3:4 та 1:2 відповідно. Зробити камбек в стилі матчу з “Марселем”, коли на “Велодромі” “Расінг” відігрався з 0:2 за кілька хвилин наприкінці гри, на цей раз не вдалося. Але не тільки календар має винуватити “Страсбур” у своїх невдачах, бо в кінці лютого була нічия з “Клермоном”. А далі домашня поразка від “Бреста”, який наразі і випереджає команду

Антонетті на два очки у боротьбі за виживання.
Вдома, проте, “Страсбур” має в цілому непогані результати. Окрім поразки від “Бреста” в інших трьох матчах були перемоги. При тому всі над командами з нижньої частини таблиці: “Монпельє”, “Анже” та “Осер”. Дві з них були навіть без пропущених м’ячів, що в цілому не часто трапляється зі “Страсбуром”. За пропущеними “Расінг” четвертий з кінця. Проте непогано себе показує атака – з останніх чотирьох матчів в трьох було забито два і більше голів. Тож у матчі з “Аяччо” цю тенденцію можна продовжити і взяти реванш за поразку 2:4 в першому колі.

“Аяччо”

П’ять поспіль поразок – така наразі негативна серія у “Аяччо” в чемпіонаті. Особливо болючою вийшла остання з них. В минулі вихідні на власному полі корсиканці були розгромлені прямим конкурентом в боротьбі за виживання. “Осер” забив три голи у ворота, що лишилися без відповіді – 0:3. Тож відстань від рятівної 16 сходинки зросла до семи очок за вісім турів до кінця. Зважаючи на форму підопічних Панталоні той матч з бургундцями може стати ключовим у негативному завершенні поточної кампанії.

Але матч зі “Страсбуром” дає ще один шанс на виправлення ситуації, може статися що останній. Проте, щоб використати цей шанс, острів’янам принаймні треба забити, а з цим у команди величезні проблеми. Навіть “Анже”, що безнадійно посідає останню сходинку, відзначався частіше. Для розуміння наскільки мало команда Панталоні забиває, достатньо сказати, що чотири м’ячі в першому матчі з “Расінгом” – це трохи менше 20% всіх голів “Аяччо” за сезон. З дванадцяти поразок в цьому році десять були сухими.

Мати хоча б якусь надію на порятунок дозволяють три перемог, які були після чемпіонату світу. Двічі був обіграний “Анже”, а одного разу “Труа” – тобто команди, що теж знаходяться в зоні вильоту. Проте на виїзді вдавалося обігравати останнім часом тільки найслабшу команду чемпіонату – це сталося ще в перший день лютого. З тих пір чотири поспіль поразки з різницею 1-9.

Цікаві факти:

  • Cерія поразок команди Страсбур у рамках Чемпіонату Франції становить 2 матчі
  • Безвиграшна серія команди Страсбур у рамках Чемпіонату Франції становить 2 матчі
  • Забивна серія команди Страсбур у рамках Чемпіонату Франції становить 4 матчі
  • Серія матчів в рамках Чемпіонату Франції у котрих команда Страсбур пропускає голи, становить 2 поєдинки
  • Cерія поразок команди Аяччо у рамках Чемпіонату Франції становить 5 матчів
  • Безвиграшна серія команди Аяччо у рамках Чемпіонату Франції становить 5 матчів
  • Cерія матчів в рамках Чемпіонату Франції у котрих команда Аяччо пропускає голи, становить 14 поєдинків
Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

43 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

47 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

49 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

51 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

59 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago