Categories: УПЛ

Луческу запропонував об’єднати гравців Динамо та Шахтаря в одну команду

Головний тренер “біло-синіх” Мірча Луческу висловив оригінальну ідею щодо спільної підготовки гравців збірної України до матчу з шотландцями.

“Я знаю, що багато хто скаже, що це аморально, коли одні люди воюють на війні, а інші грають у футбол. Але кожна людина може боротися по-своєму, вона може зробити все можливе, щоб допомогти чи підтримати тих, хто залишається вдома. Гра на полі може надихнути багатьох.

Я поділився з УАФ своїми думками. Думаю, що було б непогано створити спільну команду з гравців Шахтаря та Динамо, які тренуватимуться та гратимуть у Бухаресті перед матчем плей-оф чемпіонату світу між Україною та Шотландією у червні.

Хочу, щоб гравці збірної сформували команду, яка б тренувалася і грала товариські матчі з клубами, що не беруть участь у єврокубках. Наразі футболісти Динамо перебувають недалеко від Львова, тренуються там. Щодня мені надсилають відео з тренувань. Я лише просив їх підтримувати форму, бігати та ходити до спортзалу.

Я хотів би, щоб сезон завершився на полі, але зараз це дуже складно. Уявіть, що Шахтар втратив більше 10 гравців, а південноамериканці повернулися додому. Наразі немає місця суперництву, ми єдині. Ми тримаємось разом і намагаємося допомагати в міру можливості. Це моя єдина мета. Зі мною було щось подібне, коли я працював у Шахтарі у 2014 році”, – цитує Луческу The Guardian.

Нагадаємо, “синьо-жовті” 24 березня мали зіграти зі Шотландією у півфіналі плей-офф відбору на ЧС-2022, але через початок повномасштабної війни Росії проти України зустріч була перенесена на червень.

Підлісний Артем

Recent Posts

Суперник збірної України оголосив склад на Олімпіаду – суперзірка ПСЖ присутній

Марокко матиме щонайменше одне гучне ім'я у заявці на футбольний турнір Олімпіади. "Атлаські леви" офіційно оголосили…

4 хв. ago

Яремчук може перейти в команду-сенсацію Серії А

Болонья може придбати нападника збірної України та Брюгге Романа Яремчука. Про це повідомляє La Gazzetta…

14 хв. ago

Президент Туреччини Ердоган обурився дискваліфікації Демірала

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прокоментував рішення УЄФА дискваліфікувати на два матчі захисника збірної Туреччини…

22 хв. ago

UEFA може суворо покарати Кріштіану Роналду за несанкціоновану рекламу

UEFA розслідує справу щодо португальського нападника Кріштіану Роналду за використання під час Євро-2024 пульсометра від компанії, яка опублікувала його…

30 хв. ago

Тебас: Реал із Мбаппе не стане чемпіоном за вісім турів до кінця Ла Ліги

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив, що підписання "Реалом" французького нападника Кіліана Мбаппе не гарантує…

36 хв. ago

Захисник-рекордсмен завершив кар’єру в збірній Бельгії

Центральний захисник «Андерлехта» Ян Вертонген прийняв рішення завершити кар'єру в збірній Бельгії у віці 37…

38 хв. ago