Categories: Перша ліга

Перша ліга, Чемпіонська група. ЛНЗ переміг Епіцентр

У стартовому матчі другого туру “Чемпіонської” групи зустрічалися “ЛНЗ” та “Епіцентр”. “ЛНЗ” на своєму полі в цьому дивізіоні після підвищення в класі ще не програвав – у 7-ми матчах: 5 перемог та 2 нічиї.

VBET UA Перша ліга. “Чемпіонська” група. 2-й тур

“ЛНЗ” Черкаси- “Епіцентр” Дунаївці 2:0

Голи: Тищенко (24, пен, 34)

На початку зустрічі складно було віддали ініціативу комусь із суперників. В середині першого тайму Андрій Коваленко скористався системою VAR і пішов перевірити епізод з ймовірним пенальті у ворота “Епіцентра”. М’яч влучив у руку Ничипоренка, тому арбітр призначив одинадцятиметровий. Іван Тищенко переграв Романа Жмурка – 1:0. Підопічні Нагорняка пропускають вперше за 514 хвилин.

Після забитого м’яча першим номером грали підопічні Ковпака. У гостей були проблеми у перехідній фазі. Вже другий матч поспіль колектив із Кам’янець-Подільського не вражав своєю грою в атаці. Ще до перерви господарі збільшили свою перевагу. Тищенко на швидкості увірвався у штрафну і потужно пробив в кут воріт – 2:0. Провалився захист “Епіцентру”, а найкращий бомбардир “ЛНЗ” забив вже дев’ятий гол у сезоні. “Епіцентру” з такою грою складно було розраховувати на підвищення у класі.

Після перерви господарі продовжували грати солідно. Розмова з тренером не пішла на користь футболістам “Епіцентра”. Помилки у центрі поля заважали їм виходити в атаку. Для Самойленка це був дуже гарний матч, адже роботи у нього майже не було. Гості не могли попереду зв’язати дві-три точні передачі.

У підсумку, друга поспіль перемога для “ЛНЗ”. Черкаський колектив вже на відстань п’ять очок відривається від “Епіцентра”.

 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago