Categories: УПЛ

Мірча Луческу: Вийшов дуже хороший матч, Рух заслуговував на цю нічию

Головний тренер Динамо Мірча Луческу мав чимало причин для невдоволення після нічиєї з Рухом (1:1).

– Як ви себе почуваєте? Як ваше здоров’я?

– Питання не у тому, як я почуваюся, розмова не про це. Як я вже казав, мені потрібно зробити операцію з приводу коксартрозу. Ми обговоримо це з президентом та побачимо, що буде далі. Проблема у тому, що мені прийдеться зробити цю операцію, я не можу і не хочу продовжувати працювати із сильним болем. Аде зараз це неважливо, головне – матч та те, що сьогодні відбувалося на футбольному полі.

Це був дуже хороший матч між двома командами. У Руха було більше впевненості в собі, вони зіграли сильний та агресивний матч. На жаль, суддя дозволяв це робити, а наші гравці одразу отримали дві жовті картки ні за що. Так само відбувалося і у матчі з Інгульцем – арбітр ніяк не вплинув на ситуацію. Цього разу суперник також робив неприємні речі, в цьому плані було важко. Але це не виправдання, повторюся, вийшов дуже хороший матч, Рух заслуговував на цю нічию.

Цього року наша команда перебуває в процесі перебудови, ми втратили багатьох гравців, і хотілося б знати, ким ми гратимемо наступного сезону – хто відповідає рівню Динамо, хто – ні. І які молоді гравці зможуть досягти цього рівня, адже Динамо – це міжнародний бренд. Повторюся, ми втратили 11 виконавців, а ті футболісти, які були тоді у резерві, зараз, коли ми просимо їх допомогти, не завжди готові на усі 100%.

Рух – хороша команда, я не розумію, чому вони перебувають так низько у турнірній таблиці, адже демонструють сильну гру. Ми зустрічалися з ФК Львів, Минаєм, але Рух кращий, ніж обидві ці команди, а також, ніж Інгулець. Я був вражений цим суперником, їхнім бажанням перемогти та не поступитися. Вони використовували хороший пресинг і, повторюся, заслужили на цю нічию. У них є гарна риса – ефективно працювати з молодими гравцями. Вважаю, у них є потенціал піднятися вище.

– Чи задоволені ви тим, як діяли футболісти, які вийшли на заміну? Чув, як Сидорчук підказував Гармашу, що потрібно грати швидше.

– Потрібно подумати про свої якості, адже важко продовжувати у цьому ж дусі далі. Він має більше тренуватися, ніж інші, бо коли тобі 32 роки, ти маєш бути краще підготовленим, ніж 19-річні футболісти. Але зараз в Динамо не завжди так, це велика проблема, – цитує Луческу прес-служба Динамо.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago