Categories: УПЛ

Шаблій: Смішна ситуація. Хлань хоче перейти до Європи? Він що зіграв 40 матчів і забив 15 голів?

Футбольний агент Вадим Шаблій прокоментував інформацію ЗМІ про те, що півзахисник “Зорі” Максим Хлань нібито не грає і не тренується із командою через відмову продовжувати контракт.

– Ця інформація не серйозна, а кумедна. Максим Хлань хоче перейти до Європи… Він що зіграв 40 матчів і забив 15 голів?

Жодної заруби у нього зі мною немає. Коли потрібно, ми з ним зідзвонюємося та спілкуємося. Я з ним не лаявся. Це взагалі якась дезінформація. Він веде переговори насамперед із “Зорею”, у мене з ним жодних проблем немає.

Хлань не хоче підписувати контракт із “Зорею”, це його бажання. Може він бачить для себе краще продовження кар’єри в Європі.

– Він не просив вас знайти йому клуб у Європі?

– Ні звичайно. Думаю, у всіх футболістів є бажання проявити себе в Україні та виїхати у сильніші чемпіонати. Але щоб він поставив мені умови, не зігравши певної кількості матчів і не зробивши статистики, такого не буде. Я не всесильний. Хлань сьогодні не Кріштіану Роналду, щоби ставити якісь умови.

Він перебуває в команді, яка завжди ставить перед собою завдання і бореться за медалі, і Хлань, провівши лише вісім матчів, каже: “Я хочу до Європи”. Ви собі це так уявляєте? Куди до Європи: до Латвії, Литви, Іспанії, Італії чи на заробітки до Польщі? Є різна Європа.

Так, Хлань непоганий хлопець, має хороші футбольні якості, але на сьогодні він ще себе не виявив так, щоб усі ставали в чергу і хотіли його забрати. Тож для мене це стало несподіванкою.

– Хлань не ваш клієнт?

– Ні, він не мій клієнт, але я брав участь у його переході до “Зорі”. Саме я порекомендував його у “Зорю”. Але завдань мені точно ніхто не ставив.

– Хлань має агента чи він сам веде переговори?

– Точно не знаю, але думаю, що агента в нього немає.

– Чому Хлань не потрапляє у заявку “Зорі” і не тренується із командою?

– Навіщо “Зорі”, яка розвиває та продає футболістів, гравець, який не хоче підписувати контракт? Вони розвиватимуть інших футболістів, яких можна буде продати. Це моя логіка, а справжню причину не знаю.

Усі кажуть, що Хланя образили. Ніхто його не ображав. Максимові давали шанси, підпускали до основи. Клуб хоче робити проект та готовий до діалогу. Наскільки я знаю, у Хланя із “Зорею” не ладнаються переговори, але я в них не беру участі, тому деталей не знаю.

– А що Хлань взагалі хоче від “Зорі”?

– Я не знаю. Наскільки я чув від хлопців, він хоче до Європи. Але в Європу можна піти по-різному – проявити себе в Україні, щоби тебе купили і всі були задоволені, або ставити незрозумілі умови ще нічого не досягнувши. Я не знаю, яка Європа у планах у Хланя. Поживемо побачимо.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago