Categories: Перша ліга

Перша ліга, Група Вибування. Чернігів-ШВСМ обіграв ФСК Маріуполь

Чернігівський колектив перед першим туром мав 11-ть очків у своєму активі, які дозволяли йому лідирувати у групі. “Маріуполь” – випереджав лише “Гірник-Спорт”. Проте, підопічні Краснопьорова здатні дати бій будь-якому супернику.

Перша ліга, Група Вибування. 1-й тур.

Чернігів-ШВСМ – Маріуполь  2 : 1

1 – 0. Сердюк – 25.

1 – 1. Доброхотов – 86-пен.

2 – 1. Сердюк – 90+6.

У стартовому матчі весняної частини сезону зустрічалися “Чернігів-ШВСМ” та “Маріуполь”. Колектив із Чернігова наразі лідирує у групі, а ось “Маріуполь” посідає передостаннє місце.

Перед цією грою підопічні Чорного не забивали вдома протягом 182 хвилин. Проте, зустріч з одним із аутсайдерів була хорошою можливістю виправити цю статистику. До того ж, “Маріуполь” у першій частині сезону не запам’ятався надійною грою у захисті.

Колектив із Чернігова вважався фаворитом протистояння, тому вони з перших хвилин намагалися нав’язати свою гру. Проте, господарі як і у минулому році, мали проблеми з завершальним ударом. Хорошу можливість відзначитися мав Койдан, але він з декількох метрів пробив повз ворота. Гравцю “Чернігова” не вистачило холоднокровності. Варто також відзначити пресинг “сіверянів”, який не давав можливості супернику спокійно виходити в атаку.

У середині першого тайму прикрої помилки припустився Мамросенко. Захисник “Маріуполя” віддавав на Кравцова, але його передачу перехопив Максим Сердюк, який холоднокровно обіграв голкіпера і забив у порожні ворота – 1:0. Ще до перерви могли зрівнювати рахунок гості, але Мельниченко з вигідної позициї пробив повз ворота. Після забитого м’яча підопічного Чорного віддали ініціативу і це могло з ними зіграти злий жарт, якби гості реалізували свої поодинокі моменти.

Господарі дуже активно розпочали другу половину зустріч, але реалізувати свої напівмоменти не змогли. Кулик навіть відправив м’яч у сітку, але арбітр зафіксував порушення правил. На 61-й хвилині через повітряну тривогу футболісти змушені були залишити поле.

Після паузи більше контролювали м’яч господарі, але вся основна боротьба була в центрі поля. Догравати матч “сіверяни” змушені були у меншості. Голкіпер “Чернігова” Ширай вийшов з воріт і грубо зіграв проти Доброхотова. Втримати перевагу господарі не змогли. Рощинський збив нападника “Маріуполя” і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Ярослав Доброхотов – 1:1. На 90+6 хвилині після розіграшу стандарту Мирослав Сердюк приніс перемогу своїй команді – 2:1.

 

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

49 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

53 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

55 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

57 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago