Реал Мадрид – Вільярреал: анонс матчу 28-го туру Ла Ліги

Прімера. 28-й тур
8 квітня. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 22:00 “Вільярреал”
Арбітр: Хав’єр Альберола Рохас
Трансляція: MEGOGO Футбол 2

Реал

“Реал” після матчів збірних показує якийсь монструозний футбол. 6:0 вдома з “Вальядолідом”, 4:0 на “Камп Ноу” – це не могло не вразити.

Раптово помолодшав і знову почав пачками забивати Бензема – це головний чинник у прогресі Мадрида. З другорядних відзначимо прогрес Камавінги ліворуч у захисті, відмінну форму Крооса, елітну стабільність Куртуа. Також допомагає майже порожній лазарет. У такому стані “Реал” здатний ще раз взяти ЛЧ і вже точно розбити посеред наступного тижня кризовий “Челсі”. І лише по “Вільярреалу” є питання – та й воно не ігрове, а стратегічне.

Чи захоче Анчелотті “вбивати” ветеранів у матчі чемпіонату, який без п’яти хвилин віддано “Барсі”? Резервом тут не виїхати. У “Субмарини” не лише чудовий рекорд проти “Реала”, що вона вже довела в 1-му колі, а й класна поточна форма – 5:0 у двох турах після березневої міжнародної перерви.

Вільярреал

…і нехай “Жовта субмарина” громила не “Барселону”, проте її перемоги теж гідні похвали. Побити “Осасуну” на її полі 3:0, а потім здолати всуху “Реал Сосьєдад” 2:0 – це сильно і типово саме для каденції Кіке Сетьєна.

“Вільярреал” ось уже півроку чергує чудові відрізки зі слабкими. Через це команда досі не в ТОП-4, хоча її кадри та потенціал дозволяють там бути. Парехо, Моралес і навіть Рейна каші ще не псують, а молоді Баена, Піно та Чуквезе дають гостроту та рух. Це сильний, збалансований колектив.

Звісно, на папері “Реал” сильніший, але ми ще не знаємо, чи готовий він грати на повну силу, а ось щодо “Вільярреалу” сумнівів нема. Задля боротьби за ТОП-4 “Підводники” навіть злили Лігу конференцій. Вони приїдуть до Мадриду битися; гратимуть жорстко і часто задіюватимуть Чуквезе праворуч. Зупинити його значно складніше, ніж Рафінью.

“Реал” – “Вільярреал”: статистика особистих зустрічей

Цього сезону команди зустрічалися двічі на полі “Вільярреала” – у Ла Лізі та Кубку короля – і обидва матчі були напруженими. У чемпіонаті 2:1 перемогли “Підводники”, у Кубку ж Мадрид відігрався з 0:2 та виграв 3:2.

Ще раніше, минулого сезону, “Реал” та “Вільярреал” двічі зіграли внічию 0:0. Коротше, для Мадрида це незручний суперник.

Орієнтовні склади

У Мадрида поза грою тільки Ферлан Менді, але є ще фактор ротації, бо в середу “Реал” бігав на “Камп Ноу”, а вже за чотири дні йому грати в ЛЧ проти “Челсі”. Навряд чи Анчелотті виставить усіх, хто громив “Барсу”.

У “Вільярреала” травмовані Жерар Морено, Етьєн Капу та Франсіс Коклен, а Рауль Альбіоль під питанням. Усі втрати суттєві, а Морено – і поготів критична.

“Реал”: Куртуа – Васкес, Рюдігер, Алаба, Начо – Себальос, Чуамені, Вальверде – Асенсіо, Родріго, Вінісіус

“Вільярреал”: Рейна – Фойт, Альбіоль, Пау Торрес, Педраса – Терратс, Парехо, Баена – Чуквезе, Моралес, Піно

Максимович Назар

Recent Posts

Гвардіола – про Арсенал: З кожним сезоном вони стають ще сильнішими

Головний тренер Манчестер Сіті Жузеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу п’ятого туру Англійської Прем'єр-ліги проти…

12 хв. ago

Ван Леувен: Думаю, Кудрівка створить Металісту-1925 труднощі

Головний тренер Металіста-1925 Патрік ван Леувен розповів, як його команда готується до матчу проти Кудрівки.…

14 хв. ago

Арне Слот: Перемога над Міланом – гарний перший крок на шляху до мети Ліверпуля

Наставник Ліверпуля Арне Слот очікує, що перемога над Міланом у Лізі чемпіонів позитивно позначиться на…

18 хв. ago

Матвієнко – в команді тижня ЛЧ за версією УЄФА

УЄФА представила символічну збірну за підсумками 1-го туру загального етапу Ліги чемпіонів. Читати далі

29 хв. ago

Головний тренер Жирони зробив заяву перед матчем з Валенсією

Головний тренер Жирони Мічел пояснив, чого він вимагає від своїх гравців, які, за його словами,…

49 хв. ago

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

51 хв. ago