Барселона – Реал: анонс матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка Іспанії

Кубок Іспанії. 1/2 фіналу, матч-відповідь
5 квітня. Барселона. “Камп Ноу”
“Барселона” 22:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Хуан Мартінес Мунуера
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Барселона

Якщо винести за дужки єврокубки, “Барса” проводить ідеальний сезон. Команда Хаві у Ла Лізі випереджає “Реал” на 12 очок, вже виграла Суперкубок, та й у Кубку теж має фору в один гол.

Хто забув, місяць тому каталонці влаштували на “Бернабеу” щось типу “катеначчо”, забивши в одній із контратак. У той же час “Реал” виявився не готовим до щільних рядів позиційної оборони від Хаві і закінчив матч майже без моментів.

Для каталонців такий сценарій вже звичний – у них лише 8 пропущених у 27 турах Ла Ліги. Поточна форма? Також на висоті – на вихідних “Ельче” було розчавлено (4:0). Впевненість? Після трьох переможних Класіко зашкалює. Підточують лише травми – Дембеле, Педрі та Крістенсен поза грою; також під питанням де Йонг. Замінити всіх рівноцінно не вийде. Без Френкі може навіть повторне “катеначчо” вийти – результат-то потрібен, правильно?

Реал

Тим більше, Мадрид приїде злим і зі старту попре вперед. Не лише домашні 0:1, а й весь поточний сезон змушує “Реал” зіграти саме так.

Після 3-4 провальних років каталонці повернулися та стабільно б’ють Мадрид. У Суперкубку “Вершкові” виявилися не готовими до домінування “Барси” (1:3); у Кубку – до глибокої оборони (0:1); у Ла Лізі – до замін (1:2). Виходить, Хаві постійно знаходить спосіб здивувати Анчелотті, а той не відповідає.

На “Камп Ноу” для італійця та його команди буде матч істини – або “Реал” реабілітується, або влітку на нього чекають великі зміни. На вихідних Бензема та компанія пограли м’язами проти “Вальядоліда” (6:0); видно, що гравці в тонусі й добре біжать. Втім, цього все одно мало для Класіко. Там ще потрібні сюрпризи, цікаві ідеї. Без них Араухо знову закусить Вінісіусом і все закінчиться, не розпочавшись.

“Барселона” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

Як уже говорилося, “Барса” виграла три поспіль Ель Класіко. “Реал” востаннє перемагав каталонців в жовтні на “Бернабеу” в рамках 1-го кола Ла Ліги (3:1).

Останній успіх “Вершкових” саме на “Камп Ноу” також ще свіжий у пам’яті – це було в жовтні 2021-го; того вечора свій останній гол у кар’єрі провів Серхіо Агуеро (2:1).

Орієнтовні склади

У “Барси” поза грою Усман Дембеле, Педрі, Андреас Крістенсен. Щодо Френкі де Йонга лікарі вирішуватимуть пізніше, але ще в неділю голландець скаржився на біль у м’язі.

У “Реала” ще 5-6 тижнів залишилося лікуватися Ферлану Менді, а ось Антоніо Рюдігер зберігає шанси вийти на поле – щоправда, невеликі.

“Барселона”: тер Штеген – Араухо, Кунде, Маркос Алонсо, Бальде – Роберто, Бускетс, Кессьє – Рафінья, Левандовський, Гаві

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Начо, Алаба – Кроос, Чуамені, Модрич – Вальверде, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

1 годину ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

1 годину ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

1 годину ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

1 годину ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

2 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

2 години ago