Categories: УПЛ

Екс-клуб Шарана став на захист наставника – його нинішню команду звинуватили в договірняку

Олександрія вирішила висловитись щодо матчу Минай – Інгулець, учасників якого підозрюють в попередній домовленості щодо результату.

“Головний тренер Миная Володимир Богданович Шаран пропрацював в ФК Олександрія 11 років з невеличкою перервою. Вважаємо за обов’язок висловити свою позицію з цього приводу.

Володимир Богданович дуже тривалий час очолював головну команду нашого клубу. Тож я знаю дуже добре і його самого, і його підхід до роботи. Впевнений, що він ні за яких умов не пішов би на так званий “договірняк”, про що вже кілька днів кричать у ЗМІ. Шаран високопрофесіональна людина, він завжди щиро та сумлінно ставиться до своєї справи. Будь-який програш дуже болісний для нього.

Адже кожний матч для Володимира Богдановича – справа честі. Тому усі ці наклепи – повна нісенітниця та спроба зловити хайп. Я переконаний, що події під час гри, помилки захисників Миная – це прикрий, незрозумілий збіг обставин, а не якісь цілеспрямовані дії”, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Олександрії.

Нагадаємо, що Минай зі скандалом програв Інгульцю, забивши автогол та заробивши пенальті у власні ворота на останніх хвилинах зустрічі. Володимир Шаран вже встиг у грубій формі відреагувати на звинувачення журналіста Сергія Болотнікова, який заявив, що матч був “злитий”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

3 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

3 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

3 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

3 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

3 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

4 години ago