Цихмейструк: Усі, хто підтримує політику путіна, для мене не існують

Колишній хавбек збірної України Едуард Цихмейструк поділився думками щодо російського народу, який продовжує мовчазно підтримувати війну проти України.

“У мене немає слів та пояснень усієї цієї ситуації з боку Росії. Це просто підло, варварство у цивілізований час. Я ніколи не міг уявити, що це може статися у нашому житті. Це божевілля цілого народу. Усі, хто підтримує політику Путіна, для мене не існують. Я маю великий досвід спілкування з подібними людьми навіть у Донецькій області. А ті, хто в Росії, ті, кого я знав, точно в особливому бронепотязі.

Я впевнений, що Путіну наплювати на свій народ. Якби цей діяч хоч трохи думав про своїх людей, то не посилав би на смерть 19-ти річних пацанів. Без підготовки, на м’ясо, яке просто утилізуватимуть. Там, мабуть, навіть на похорони не приходять, як у першу і другу світові війни.

Чи буде в Росії революція проти абсурдної влади? Думаю, ні. Я ніколи не бачив у Росії прагнення народу до свободи. Так, там є поодинокі випадки протестів людей, що думають, але їх або знищують, або вони їдуть з країни. Інші живуть телевізором”, – поділився Цихмейструк у коментарі Команда№1.

Нагадаємо, 24 лютого Путін злочинним наказом розпочав російський наступ на українські землі. Втім, плани загарбників зіпсували ЗСУ, які продовжують боронити Україну, зупиняючи просування ворога.

Максимович Назар

Recent Posts

Томас Мюллер: Велика ймовірність, що це був мій останній матч за збірну Німеччини

Гравець збірної Німеччини Томас Мюллер розповів, що матч проти Іспанії (1:2) у чвертьфіналі Євро-2024 може бути останнім для нього за…

1 хв. ago

Роналду вперше в карʼєрі не забив гол на великому турнірі – серія тривала з Євро-2004

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду не забивав голи на Євро-2024. Читати далі

5 хв. ago

Канте має 20 матчів без поразок за збірну Франції на великих турнірах, це новий рекорд

Півзахисник збірної Франції Н'Ґоло Канте провів 20-й матч поспіль без поразок на великих турнірах у складі команди. Читати…

7 хв. ago

Дембеле визнаний найкращим гравцем матчу Португалія – Франція

Найкращим гравцем матчу 1/4 фіналу Євро-2024 Португалія – Франція визнаний нападник французів Усман Дембеле. Читати далі

17 хв. ago

Канада по пенальті пройшла Венесуелу та зіграє з Аргентиною у півфіналі Копа Америка

У матчі 1/4 фіналу Кубка Америки збірна Канади з пенальті обіграла команду Венесуелу – 1:1 (пен. 4:3).Читати…

1 годину ago

Ноєр став третім гравцем в історії, який зіграв 20 матчів на чемпіонаті Європи

Голкіпер збірної Німеччини Мануель Ноєр став третім гравцем в історії, який зіграв 20 матчів на…

1 годину ago