Categories: УПЛ

Юрій Вірт: У нас є футболісти, які виходять і привозять собі два голи

Головний тренер рівненського “Вереса” Юрій Вірт прокоментував поразку від криворізького “Кривбасу” в рамках 19-го туру УПЛ.

“Позиційні атаки – не наша сильна сторона. Майже всі футболісти “Кривбаса” намагалися грати щільно біля свого штрафного майданчика. Таку масовану оборону дуже важко долати. Потрібно було більше працювати флангами, а ми чомусь грали здебільшого через центр. Як я не підказував грати більше флангами – діяли неправильно. Хотілося більше креативу, натомість гра в нашому виконанні була здебільшого прямолінійною.

Валерій Кучеров сьогодні вийшов на гру, можна сказати, на уколах. Відчуваємо кадрові проблеми. Не маємо великого вибору виконавців. До того ж, є футболісти, які виходять і привозять собі два голи.

Коротка лава, посилити гру ніким. Якщо випадають два-три футболісти – це проблема. Денис Балан не зміг нам допомогти сьогодні, Геннадій Пасіч вимушено грав на позиції правого захисника. Дуже хочеться, щоб до наступної гри всі футболісти були в строю.

При всій повазі до суперника – ми не мали програвати. Але друга серйозна атака Кривбасу – і нас одразу карають. Хоча ми на розборі наголошували, що саме цю зону треба особливо контролювати. Грати по гравцях суперника. І другий гол – пропустили так само. Суперники дуже швидко нас карають за такі помилки.

Виходили на гру з величезним бажанням. Але бажання і майстерність – це різні речі.

Є непогана гра, але нема результату. Хотілося б, щоб футболісти несли відповідальність за гру. Вони – переді мною, а я вже – відповідаю перед президентом. Зараз серйозно будемо розмовляти. Бо футболісти чомусь не ті, які були в минулому році. Мабуть, це і моя відповідальність. Бо було більше пряника, ніж кнута. Зараз перейдемо до кнута. Бо є футболісти, які не допрацьовують. Мене це не влаштовує. Але на жаль, зараз вже нікого не можемо дозаявити. Дограватимемо цими футболістами”, – розповів Вірт.

Максимович Назар

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

3 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

3 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

3 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

4 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

6 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

6 години ago