Страсбург – Осер: анонс матчу 28-го туру Ліги 1

Чемпіонат Франції. 28-й тур.
19 березня 2023 року. 16:00. Страсбур. Стадіон “Де Ла Мено”
Трансляція: MEGOGO, Volia TV
Травмовані: Бельгард, Квавсіма, Ле Маршан – Овусу, Пелленар, Руїс-Атіль, Сахі

“Страсбур”

“Страсбур” видав неймовірний камбек у матчі з “Марселем” в минулі вихідні. Програючи 0:2 до 88-ї хвилини “Расінг” зумів звести матч у нічию. Героєм зустрічі став Аолу, який оформив дубль. Трохи применшує досягнення підопічних Антонетті той факт, що зрівняти рахунок вдалося граючи більшу частину матчу в меншості. Тож і два пропущені м’ячі були для “Страсбура” в ситуації, коли вони грали в одинадцятьох проти десяти суперників. Цей матч ніби характеризує хід турнірною дистанцію команди в останній час в цілому, бо “Расінгу” важко демонструвати стабільні результати.

Так перед цією героїчною нічиєю була поразка від ще одного борця за виживання “Бреста” вдома 0:1, а до неї нічия з “Клермоном” на виїзді. Остання ж перемога датована серединою лютого, коли на “де ла Мено” був обіграний головний аутсайдер Ліги 1 – “Анже” з рахунком 2:1. Загалом “Страсбуру” в 2023 році вдалося поліпшити статистику виступів на власному полі. Окрім перемоги над “Анже” був обіграний ще “Монпельє”, а також була нічия з “Лансом” – 2:2. Це очевидний прогрес, зважаючи на те, що в першій половині сезону “Расінг” взагалі вдома не перемагав і брав очки лише завдяки багаточисельним нічиїм.

Якщо в плані результатів важко прогнозувати, що утне “Страсбур” в тій чи іншій грі, то результативність в матчах за участю “Расінга” стабільно висока. Принаймні сама команда Антонетті забиває регулярно і дає це робити супернику. Виключенням став хіба що матч з “Брестом”, де був забитий лише один гол.

“Осер”

“Осер” останніми тижнями демонструє, що всерйоз налаштований на те, щоб лишитися в Лізі 1 на наступний сезон. Принаймні з одного з безнадійних аутсайдерів команда Пелісьє перетворилася на реального борця за виживання. Цьому сприяє найдовша для бургундців безпрограшна серія за весь сезон. Вона налічує вже шість матчів. При цьому неможна сказати, що календар в цей період для “Осера” був надто легким, що робить останні досягнення команди ще вагомішими.

Так спочатку були нічиї з “Реймсом” 0:0 та “Анже” – 1:1. Друга з них лише через нереалізований пенальті наприкінці матчу пенальті не перетворилася на перемогу. Але перемоги прийшли досить швидко – вдома був обіграний “Ліон” 2:1, а на виїзді “Лор’ян” – 0:1. Не став “Осер” легкою здобиччю і для команд, що борються за місця в єврокубках. На виїзді бургундцям вдалося зупинити “Ніццу”, що зараз на хорошому ходу. Вдома в минулі вихідні була зафіксована нульова нічия з “Ренном”.

Так, як бачимо стиль команди Пелісьє максимально прагматичний і під час безпрограшної серії вона забила всього п’ять голів, але й пропустила лише три. Для команди з третім найгіршим захистом в лізі – це неабияке досягнення. Тож здобути другу за сезон перемогу над “Страсбуром” після домашніх 1:0 для “Осера” видається справою цілком можливою.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

6 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

6 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

6 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

6 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

6 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

7 години ago