Categories: УПЛ

УПЛ: Металіст розійшовся миром із Олександрією

Нульовою нічиєю завершився прем’єрний матч 18-го туру чемпіонату України між харківським “Металістом” та “Олександрією”.

Україна, Прем’єр-ліга, 18-й тур

“Металіст” – “Олександрія” – 0:0

Стартовий відрізок суперники провели на рівних, але без моментів. Фактично в перші хвилин 25 боротьба на полі точилася між двома штрафними майданчиками. Лише на 28-й хвилині Калітвінцев міг забивати за “Олександрію”, але кіпер харків’ян дотягнувся до м’яча після спроби закинути за комірець.

“Металіст” натомість найбільшу небезпеку організував зі стандарту. Однак, Шевченко вчасним виходом із воріт ліквідував загрозму після навісу з кутового. А перед перервою ще одну нагоду змарнували “жовто-чорні” – Третьяков поклав корпус і бив з льоту, але Єрмолов парирував.

Зате на старті другої половини ледь не повели харків’яни. Це Прядун прорвався лівим флангом і перспективно прострілив. Проте, Наумець не зумів замкнути передачу форварда – лише кутовий. “Олександрія” відповіла на 65-й хвилині, коли Кожушко першим дотиком після виходу на заміну ледь не покарав Єрмолова за помилку. Та кіпер відчайдушним кидком реабілітувався.

Однак, логічного розвитку такий початок не мав. “Металіст” і “Олександрія” збилися на банальну гру попереду та так і не змогли забити бодай один м’яч на двох. Тепер у “жовто-чорних” 28 очок (5-те місце), а в харків’ян – 17 пунктів (13-та позиція).

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

7 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

7 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

7 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

7 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

8 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

8 години ago