Тренер Марселя: Дуже прикро, за рахунку 2:0 ми вже думали, що виграли

Наставник Марселя Ігор Тудор прокоментував нічию у матчі 27-го туру Ліги 1 проти Страсбура (2:2).

“Чи шкодую я про заміни наприкінці гри? Ні. Для мене вони були логічними, враховуючи що наш суперник активно використовував подачі на останніх хвилинах. І два м’ячі, які ми пропустили, трапилися саме внаслідок цього.

Дуже прикро, за рахунку 2:0 ми вже думали, що виграли. Мої гравці були розчаровані та засмучені в роздягальні, але ми повинні взяти зароблене очко та рухатися далі.

На мою думку, вирішальну роль в цьому матчі зіграла червона картка. Арбітр припустився помилки, бо не розуміє різниці між дотиком та реальним поштовхом, яку я, як гравець, знаю. Разом з непризначеним пенальті за фол на Санчесі у грі з Ренном, це вже друга несправедливість, з якою ми стикнулися у двох останніх матчах.

Це правда, що нам було дуже важко проти Страсбура, і це нормально, що суперники вивчають нашу систему і готуються для того, щоб зіграти проти нас якомога краще. Матчі між топ-клубами та командами з нижньої частини таблиці все складніші й складніші, всі борються за очки”, – цитує Тудора L’Equipe.

Нагадаємо, Марсель з 30-ї хвилини грав у меншості, однак зумів забити два голи. На 88 і 89-й хвилинах Аолу оформив дубль і “вкрав” у провансальців перемогу. Руслан Маліновський вийшов у старті Марселя і провів на полі 81 хвилину. Едуард Соболь підсилив захист Страсбура на 67-й хвилині.

Після 27-ми турів Марсель йде у турнірній таблиці Ліги 1 другим, відстаючи від ПСЖ вже на 10 очок. Страсбур з 23-ма пунктами – п’ятнадцятий.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago