Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Рух здобув розгромну перемогу над Колосом Колос

Юніори «Руху» забили у ворота ковалівських однолітків 3 голи. Перемогу «жовто-чорним» принесли забиті м’ячі Теслюка, Боцьківа та Квасниці.

У матчі проти «Колоса» «жовто-чорним» не могли допомогти одразу кілька ключових гравців. Окрім травмованих Пастуха та Федора, поза заявкою на гру опинився і капітан Підгурський. Попри це підопічні Віталія Пономарьова одразу з перших хвилин підтвердили свій статус фаворита. Ледь не перша загроза біля воріт ковалівців конвертувалась у гол на 11-ій хвилині. Пас Квасниці поблизу воріт зупинив захисник «Колоса», але тим самим зробив велику послугу Теслюку, який першим же дотиком відправив м’яча у сітку – 1:0. Всередині першого тайму перевагу «рухівців» міг збільшувати Непейпієв, але Руслан зі зручної позиції пробив вище воріт.

Одразу по перерві «Колос» від пропущеного голу врятувала стійка – це Квасниця класно пробив зі штрафного, але трохи не пощастило. А от Боцьківу знадобилась лише хвилина на полі, аби відзначитись у воротах суперників. Святослав отримав передачу з глибини, обіграв захисників, наблизився до воріт та точно пробив – 2:0! Міг нападник вже через кілька хвилин оформити дубль, але після його удару головою за «Колос» зіграла поперечка.

Не пішов без голу з поля і активний у цій грі Квасниця. Він вдало зіграв на добиванні після того, як м’яч після спроби Русяка парирував перед собою кіпер. Ілля був тут як тут та поставив фінальну крапку у грі. 3:0 – на користь юніорів «Руху», для яких звитяга у цьому поєдинку стала вже восьмою поспіль у чемпіонату. Вже у наступному турі, а саме, 18 березня, на «жовто-чорних» чекає лобова гра проти найближчих переслідувачів – донецького «Шахтаря».

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 17 тур

11 березня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

«Рух» U-19 (Львів) – «Колос» U-19 (Ковалівка) 3:0 (1:0)

Голи: Теслюк, 11, Боцьків, 63, Квасниця, 87.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

40 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

44 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

46 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

48 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

56 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

60 хв. ago