Categories: УПЛ

Журналіст: Пара центральних захисників Динамо – це суцільний біль та страждання

Журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке» проаналізував поразку «Динамо» від «Інгульця» (0:2).

«Якщо хтось забув, то «Динамо» Луческу безплідно проти схем із трьома центральними захисниками. І саме ця формація улюблена у Ковальця. Слабкість лідера наклалася на силу андердога. Все просто. Звідси повна імпотенція киян у фінальній третині. Були всі умови для вертикальних атак гостей. За таких умов плеймейкерами динамівців стають опорники. Їх дуже агресивно зустрічали, відбирали м’яч та різали першою ж передачею, як празький торт. Тобто Сидорчук та Шепелєв залишалися позаду темпу атаки суперника.

Це могло не бути катастрофою світового масштабу, якби не дуже високі позиції латералей — Караваєва та Дубінчака. За їхніми спинами відкривалася безкрайня безодня. Куди відповідно вбігала група атаки «Інгульця». Дивно, але команда Луческу не лише страждає у фінальній третині, вона абсолютно не готова до втрат.

Пара центральних захисників Попов та Дячук — це навіть не карвалол. Це суцільний біль та страждання. Другий гол повністю Попова. Та й у першому він взяв участь. І все це на тлі могутнього ветерана «Інгульця» Сітало. Є відчуття, що «Динамо» має реальну проблему із фізичною підготовкою. Справа не у витривалості, а в легкості. Точніше, її відсутність. Вибухової роботи, перемикання темпу — цього немає. Лава запасних за відсутності структури нічого не вирішує. Ковток свіжого повітря — це двохвилинка з 35-ї по 37-у хвилину, коли «Інгулець» обрізався і надавав свободу Ванату. Коли його свіжі ноги підтримувалися головою Буяльського, кияни хоч щось створили. Але в результаті при володінні м’ячем у 71% динамівці програли супернику по ударах у площину воріт», — сказав Співаковський.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago