Categories: УПЛ

Леоненко обурений рівнем судівства Монзуль у грі Динамо – Інгулець

Колишній гравець Динамо Віктор Леоненко залишився незадоволеним суддівством у матчі киян з Інгульцем (0:2) у 16 турі чемпіонату України. Експерт вважає, що VAR у цій грі не виконав свою функцію.

На думку Віктора Леоненка, Інгулець два свої голи у ворота Динамо забив із порушеннями правил. В епізоді з першим голом Артем Сітало у боротьбі відштовхнув Максима Дячука.

«Перший гол, очевидне порушення. Нахрен VAR? Я пропоную зробити як у НБА. Там стіл довгий, телевізори та потім ще дзвінок другові. Десь там в іншому місті сидить фахівець, який розуміється на всіх моментах. Ось він говорить і потім робляться висновки».

Леоненко наголошує, що з таким рівнем суддівства Україні краще взагалі відмовитися від VAR. На 34-й хвилині матчу був ідентичний епізод, коли Владислав Ванат у боротьбі відштовхнув Олександра Кучеренка. Однак тоді Катерина Монзуль зафіксувала фол у атаці.

«Може, у нас теж VAR прибрати і телефонуйте тому, кому ви довіряєте. Навіщо ми викинули кудись мільйон? Він реально скрізь лише заважає. Якщо його вмикати, то там і сліпий бачить, що там порушення».

«Попов біжить страхувати Дячука, майже встигає на удар Козака. Запитання: де був правий захисник? Або півзахисник. Хтось із них мав бути там. Скільки часу минуло, поки Попов робив човник. Та й [Козак] класно влучив. Де всі були? Ви когось бачили? Мабуть, реально вітер заважав».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

58 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago