Бетіс – Реал Мадрид: анонс матчу 24-го туру Ла Ліги

Прімера. 24-й тур
5 березня, 22-00. Севілья. “Беніто Вільямарін”
Арбітр: Сесар Сото Градо
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Бетіс

“Бетіс” виграв три останні матчі, але зовсім не переконав. Суперники – скромні “Альмерія”, “Ельче” і “Вальядолід” – створили севільцям безліч проблем.

А якщо навіть вони ледь не взяли очки, то чого чекати від “Реала”? До всього, “Бетіс” зіграє з Мадридом без травмованих лідерів Набіля Фекіра та Серхіо Каналеса, які визначають лице команди не перший рік. Як без них створювати моменти? Як виходити із оборони? Загравати Айосе Переса в позиції десятки?

Зелено-смугастим доведеться адаптовуватися по ходу. Ймовірно, вони навіть змінять свою тактику контролю м’яча та перейдуть на контратаки – так зупиняти Вінісіуса буде простіше. Ну, і збивати темп – вічний прийом усіх андердогів повинен бути задіяний на повну. Не можна дати “Реалу” зловити ритм.

Реал

…Адже якщо він його зловить, то станеться те, що було на “Енфілді”. Усі пам’ятають той погром? У той же час “Атлетіко” та “Барса”, які зіграли з Мадридом від оборони, мали успіх.

Фіаско в Ель Класіко (0:1) – головний аргумент проти “Реала” перед виїздом до Севільї, адже це сталося в четвер, і “Вершкові” серйозно вимоталися, поки “Бетіс” відпочивав. Також не забуваємо, що всі три поразки в поточній Ла Лізі Мадрид отримав на виїзді.

Попри усі проблеми “Бетіса” легкою перемогою чемпіона тут навіть не пахне. “Реал” безсумнівно буде грати першим номером, але все залежатиме від темпу його атак. В останніх матчах його у чемпіона не було, і де його взяти? Не Азара ж піднімати з лавки з його-то вагою. Потрібен Х-фактор, інакше очки буде втрачено.

“Бетіс” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Реал” вдома з боєм здолав “Бетіс” завдяки голу Родріго (2:1).

При цьому раніше Мадрид тричі поспіль грав удома із зелено-смугастими 0:0, а у березні 2020-го програв на “Беніто Вільямарін” 1:2. Незручний суперник.

Орієнтовні склади

Про Фекіра та Каналеса ми вже згадували. Також у “Бетіса” під питанням через мікротравми воротар Руї Сілва та захисник Едгар Гонсалес.

У “Реала” відзначаємо дискваліфікацію Модрича за перебір карток, а також травми Ферлана Менді і Давіда Алаби, через які ліворуч, ймовірно, знову доведеться грати Начо.

“Бетіс”: Браво – Руїбаль, Песселья, Луїс Феліпе, Міранда – Карвалью, Гвідо Родрігес – Луїс Енріке, Айосе Перес, Хуанмі – Борха Іглесіас

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо – Себальос, Чуамені, Вальверде – Асенсіо, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

27 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

36 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

38 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

45 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

54 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

57 хв. ago