Ерік тен Хаг написав відкритого листа вболівальникам Манчестер Юнайтед

Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг написав відкритого листа вболівальникам команди після перемоги у Кубку англійської ліги.

– Усім уболівальникам “Манчестер Юнайтед”. Сьогодні вранці я знайшов час, щоб звернутися безпосередньо до вас.

Коли я тільки приїхав до клубу, ми обговорювали, як важливо возз’єднати гравців із нашими чудовими вболівальниками. Повірте мені, ця команда точно знає, наскільки ви важливі. Зв’язок між уболівальниками і “Манчестер Юнайтед” видно всім. І те, що ми пережили вчора разом (перемога в Кубку ліги), ще більше зміцнить цей зв’язок.

Атмосфера, створена вами на “Вемблі”, була неймовірною. З першої і до останньої хвилини ви були разом із нами, підганяли команду, підтримували і підбадьорювали її, щоб вона подолала перешкоди і повернула трофей до Манчестера. Що стосується тих, хто не зміг бути на стадіоні: ми відчували вашу підтримку до, під час і після гри. Знайте, що кожен із вас завжди відіграватиме свою роль в успіху “Манчестер Юнайтед”.

Я пишаюся своїми гравцями і персоналом за їхню підготовку і виступи. Учора ми побачили необхідне бажання, дух і рішучість, які повинні вимагати від кожного, хто представляє “Манчестер Юнайтед”.

Ми щодня ставимо перед собою високі стандарти. На “Вемблі” ми виконали ці вимоги і отримали в нагороду наш перший спільний трофей. Ми знаємо, як важливі трофеї для історії цього великого клубу. Дуже раді повернути цей кубок на “Олд Траффорд”, але ми в жодному разі не збираємося зупинятися на досягнутому.

Ми відчули почуття, що означає перемогти разом із “Манчестер Юнайтед”. Це воістину чудово, і кожен з нас буде тільки сильніше жадати нових успіхів. За останні кілька місяців ця команда домоглася багато чого, але попереду ще більше всього цікавого. Я можу запевнити вас, що всі в “МЮ” працюватимуть не покладаючи рук, адже ми знаємо, що цей клуб і його фанати заслуговують більше таких чудових днів.

Сьогодні ми повернемося до роботи, повністю зосередившись на підготовці до зустрічі з “Вест Гемом” у Кубку Англії в середу ввечері. У нашому прагненні повернути клуб на той рівень, на якому він хоче бути.

Будь ласка, знайте, що ви життєво важливі для досягнення наших цілей. Сприймайте вчорашній день як показник того, що може статися, коли “Манчестер Юнайтед” і вболівальники єдині. Дякую за вашу підтримку і відданість!” – наводить слова тен Хага офіційний сайт “Манчестер Юнайтед”.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

2 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

2 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

2 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

2 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

2 години ago