Реал – Атлетіко: анонс мадридського дербі

Прімера. 23-й тур
25 лютого, 19-30. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Реал

“Реал” переміг в усіх 5 останніх матчах, вигравши на цьому відрізку клубний чемпіонат світу і розбивши на “Енфілді” кризовий “Ліверпуль” (5:2). Так, команда Карло Анчелотті втомилася, але її бойовий дух високий, як ніколи.

Цього сезону “Вершкові” не програвали на “Сантьяго Бернабеу” у всіх турнірах, і лише тричі зіграли внічию в Ла Лізі. Востаннє – 29 січня з “Реалом Сосьєдад” (0:0), загубивши безліч моментів. З того часу команда підтягнула реалізацію та забивала не менше двох разів у 6 матчах із 7.

Втома після інтенсивної гри в Ліверпулі може нашкодити “Вершковим”, але це єдиний аргумент на користь їхнього суперника. Ціла група виконавців “Реала” перебувають у найкращій формі в житті – Вінісіус, Вальверде, Камавінга, Родріго. Ветерани, як показав 5-й гол на “Енфілді”, також ще біжать. На “Атлетіко” такий Мадрид вийде домінувати – а як інакше?

Атлетіко

Другий клуб іспанської столиці теж має успіхи, але на своєму, нижчому рівні. Команда Дієго Сімеоне вперше з літа не програла у 6 поспіль турах Ла Ліги.

Останні три перемоги “Атлетіко” типові для Ель Чоло – усі з рахунком 1:0. При цьому у кожному з поєдинків опоненти – “Сельта”, “Осасуна” та “Атлетік” – мали шанси, але їм не вистачило класу їх реалізувати. Звісно, з “Реалом” таке не пройде. Хоча й Мадриду треба остерігатися Антуана Грізманна – у француза 7+6 у Ла Лізі.

“Атлетіко” майже не перемагає на “Бернабеу” і нещодавно вилетів від “Реала” з Кубка не просто так – він для нього незручний. За Анчелотті Мадрид може і вплутатися у відкритий футбол, і пробити глибоко посаджений “автобус”. У “Атлетіко” сильна виїзна статистика в Ла Лізі – 7 перемог та 2 поразки у 11 матчах, але “Бернабеу” це інше. Тут для перемоги треба зіграти свій найкращий матч за кілька років.

“Реал” – “Атлетіко”: статистика особистих зустрічей

Місяць тому команди зустрічалися у Кубку короля, і там “Матрацники” втримали нічию в основний час, але програли у додатковому (1:3). По правді, то на рівних вони протрималися хвилин 60-65.

Також “Реал” порівняно комфортно обіграв “Атлетіко” в 1-му колі Ла Ліги на його полі (2:1), забивши двічі ще до перерви. Ну, і вишенька на торті – “Вершкові” загалом програли лише раз в останніх 13 матчах із червоно-білими сусідами.

Орієнтовні склади

У “Реала” через травму вчергове вилетів Давид Алаба, а Ферлан Менді ще не відновився. Схоже, зліва знову доведеться грати Камавінзі.

У “Атлетіко” також звично через пошкодження не зіграє Тома Лемар, який остаточно перетворився на рольовика.

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Камавінга – Вальверде, Чуамені, Кроос – Родріго, Бензема, Вінісіус

“Атлетіко”: Облак – Моліна, Хіменес, Ермосо, Рейнілду – Льоренте, де Пауль, Коке, Карраско – Грізманн, Мората

Максимович Назар

Recent Posts

Тіаго Мотта: Вісім чи дев’ять команд можуть виграти цю ЛЧ

Головний тренер Ювентуса Тіаго Мотта розповів, чого чекає від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з ПСВ.Читати…

1 годину ago

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

1 годину ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

1 годину ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

1 годину ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

1 годину ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

1 годину ago