Categories: Єврокубки

Тренер АЕКа: Відсутність Довбика сьогодні вплинула на гру, адже він зірковий форвард

Головний тренер АЕК Ларнака Хосе Луїс Ольтра прокоментував вихід його команди у наступний раунд Ліги конференцій після нічиї з «Дніпром-1» (0:0).

— Я дуже щасливий, що нам вдалося сьогодні втримати позитивний результат і пройти у наступний раунд, бо сьогодні й справді історичний день для усіх: і для гравців, і для персоналу, і для вболівальників, і для тренерів, і для журналістів, і для всього Кіпру.

Гравці провели матч дуже добре, і я хочу їм подякувати за неймовірну гру. Нам було важко у декількох моментах. Їх було буквально два-три, але ми зуміли вийти з під пресингу і продемонструвати свою гру. Також хочу сказати, що у першу чергу ми присвячуємо наш результат вболівальникам, котрі приїхали сьогодні до Кошице.

Стосовно «Дніпра-1», то їх захист був дуже щільнім і у нас було мало моментів, після яких можна було б забити гол. Крім того, після кількох небезпечних атак нам не вистачало завершального пасу, щоб відбувся гольовий момент.

У «Дніпра-1» чудові гравці, висококваліфіковані професіонали і відсутність Артема Довбика сьогодні вплинула на гру, адже він є зірковим форвардом. Бажаю цьому колективу у майбутньому успіхів. Насправді сьогодні особливий день і для мене, і для усіх кіпріотів – ми пройшли у наступний раунд Ліги конференцій.

— Які ваші відчуття після цього історичного досягнення, адже для вас це тільки перший сезон в єврокубках? Як будете це святкувати?

— Відверто кажучи, живу наче у мрії. Мабуть, ще не прийшло усвідомлення того, що ми зробили, але у першу чергу треба подякувати гравцям за цей неймовірний виступ. Вони виклалися на максимум, віддають усе і б’ються наче воїни.  Вони роблять дуже серйозну роботу, за що я їм вдячний. Моя ж ціль допомогти їм налаштувати свої ідеї, десь підказати. Тепер усі наші думки про наступний матч, і для мене гра з «Аполлоном» не менш важлива, ніж сьогоднішня. Нам потрібно продовжити цей шлях і триматися позитивної хвилі.

— Чого чекаєте від завтрашнього жеребкування?

— Хотів би побачити «Вільярреал», і не просто через те, що це сильна команда, а й тому що це частина моєї родини  – це іспанський клуб. Відзначу і «Вест Гем» – сильний клуб з Англії. Але скажу, що і з «Дніпром-1» було тяжко грати, адже ми знаємо, які сильні професіонали там грають, але вони зараз проходять через важку ситуацію, що коїться у їх країні. Для нас всі суперники будуть важкими, але ми будемо прагнути пройти у наступний раунд, — сказав Ольтра.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago