Categories: Єврокубки

СК Дніпро-1 – АЕК: анонс матчу Ліги Конференцій

ЛК, Стикові матчі. Поєдинок у відповідь
Перший матч – 0:1
23 лютого, 19-45. Кошице, “Кошицька футбольна арена”
Арбітр: А.Трейманіс
Трансляція: “MEGOGO” та “Воля TV”

“Дніпро-1”:

Явно не такого старту очікували від лідера УПЛ у 2023-му році. Ні, “АЕК” з Ларнаки не той колектив, який має бути обіграний за умовчанням, але все ж таки гра колективу Кучера була далека від ідеалу. “Дніпро-1” був гіршим за загальною кількістю ударів і за ударами у площину, за перші 45 хвилин гравці українського колективу лише раз пробили у бік воріт суперника, а сумарний xG не дотягнув і до показника в п’ять десятих. Загалом, можна краще. Ми точно знаємо, що лідер УПЛ здатний на це.

Малоймовірно, що наставник дніпрян обійдеться без замін у стартовому складі, тим більше що за зиму його склад було збільшено. Є ймовірність, що у центрі поля з перших хвилин з’явиться легіонер Бланко, тоді як юний Рубчинський перейде на ліве крило. У першій частині сезону Кучер вже успішно робив цей трюк. У грі на Кіпрі одразу після перерви було замінено лівого фулбека Амаша, проте вийшовший замість Горбунов не вразив, а тому алжирець, як нам здається, отримає другий шанс.

Орієнтовний склад: Валеф – Хайнер, Сваток, Сарапій, Амаш – Бабенко, Бланко – Гуцуляк, Пихальонок, Рубчинський – Довбик

“АЕК” Ларнака:

Як і “Дніпро-1”, колектив Хосе Луїса Ольтра нині лідирує у своєму чемпіонаті. “АЕК” очолює таблицю кіпрської першості, при цьому на вихідних стався несподіваний збій у системі. Команда з Ларнаки програла 1:2 “АЕЛу”, який нині іде восьмим. “АПОЕЛ” зумів трохи скоротити відставання від лідера, навіть попри власну втрату (1:1 проти “Докси”).

Артем Громов не грав проти “Дніпра-1”, а також не потрапив у заявку свого нового клубу у програному поєдинку чемпіонату. Зважаючи на все, не варто чекати на нього і в четвер, тим більше, що поки що універсальний гравець не зумів стати своїм в “АЕКу”. Проти “АЕЛу” Ольтра трохи ротував склад, що, ймовірно, стало однією з причин фіаско, проте не варто сумніватися, що з дніпрянами на поле вийдуть 11 найсильніших гравців. Ларнаці потрібна 1/8 фіналу Ліги Конференцій.

Орієнтовний склад: Піріч – Росалес, Гонсалес, Томович, Мілічевич – Ойєр, Понс – Фараж, Трічковський, Д’юрчо – Лопеш

Шлях у відборі

Восени майбутні суперники грали у різних турнірах. “АЕК” провів шість ігор у групі ЛЕ, де випередив “Динамо”, проте опинився позаду “Фенербахче” та “Ренна”. Дніпряни ж впевненіше виглядали в рамках ЛК, випередивши “Вадуц” і “Аполлон”, при цьому не зумівши відібрати лідерство у “АЗ”.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

19 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

49 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

53 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago