Categories: УПЛ

Новачок Шахтаря розповів, хто йому допомагає адаптуватися в команді

Новачок донецького “Шахтаря” Кевін Келсі розповів про амбіції, які допомогли йому погодитися на перехід до українського клубу.

18-річний Кевін Келсі став футболістом “Шахтаря” наприкінці січня. Він підписав контракт із клубом до 2027 року. Венесуелець прагне якнайшвидше завершити адаптацію в новій команді.

Келсі радий тому, що на нього звернули увагу селекціонери “Шахтаря”. Він розуміє, що отримав шанс розвивати кар’єру, регулярно грати у єврокубках та боротися за трофеї.

“Мене чудово прийняли в команді. Тарас Степаненко познайомив із хлопцями. Ми з ним уже потоваришували. Тарас допоможе мені з англійською, а я йому з іспанською.

Я тренувався у складі збірної, коли зі мною зв’язалися. Дуже зрадів. “Шахтар” — чудова команда, яка допомагає гравцям зростати. Це також сприяло тому, щоб прийняти пропозицію та приїхати сюди у гарному настрої”, — розповів Кевін Келсі.

Венесуелець обрав у “Шахтарі” 18 номер. Келсі зізнався, що саме під цим номером забив свій перший гол у професійній кар’єрі. Футболіст уже вивчає “Шахтар”, дивиться матчі за участю своєї нової команди.

“У поєдинках “Шахтаря” я бачу інтенсивність гри своєї команди, дисципліну. Хочу навчитися цьому. Важливо адаптуватися до партнерів, а потім уже допомогти з голами та титулами. Щодо філософії команди та тренера, то все відмінно: висока інтенсивність, акцент на пресингу та інших моментах, які допоможуть нам досягати своїх цілей”, — додав Кевін Келсі.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Стала відома позиція Мудрика щодо потенційного відходу з Челсі

Український вінгер лондонського «Челсі» Михайло Мудрик не планує залишати клуб, повідомляє відомий інсайдер Фабріціо Романо.Читати далі

53 секунди ago

Пересоляк знову став кінцевим бенефіціарним власником Миная – у квітні сплив термін дії накладених на нього санкцій РНБО

Президент «Миная» Валерій Пересоляк став кінцевим бенефіціарним власником клубу. Читати далі

3 хв. ago

Експерти визначили найкращого тренера, гравця та символічну збірну 4-го туру УПЛ

Відбувся перенесений матч 4-го туру («Динамо» — «Ворскла»), і після того, як зіграли усі команди,…

4 хв. ago

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

5 хв. ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

7 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

9 хв. ago