Categories: Друга ліга

Друга ліга. Новини міжсезоння

Уперше ПФЛ України проводить зимову першість, серед учасників якої є й три представники другої ліги.

З-поміж них поки що без втрат виступає лише вінницька «Нива», яка в 3-му турі завдала вдома поразки «Чайці» з Петропавлівської Борщагівки — 2:0. Дублем відзначився півзахисник Олексій Швець. Лави подолян, які також встигли провести контрольний матч з елітним «Чорноморцем» і поступилися — 2:4, поповнили Олександр Кілик, Володимир Грачов і Олександр Євтіхов. Уже не виступатимуть за «Ниву» Ігор Білик, Mикита Гаврик і В’ячеслав Бедрак.

А от лідер другої ліги, «Нива» з Бузової, зазнав у зимовій першості ПФЛ першої поразки — від київського «Лівого берега» — 0:1. Також підопічні Сергія Карпенка зіграли спаринг із першоліговим «Епіцентром», підписавши мирну угоду — 1:1.

Тим часом новим головним тренером «Кременя-2» призначено Ярослава Здирка. Зараз на перегляді в команді, що проводить тренувальний збір, знаходиться з півдюжини юних вихованців місцевого футболу. Заплановано проведення семи контрольних поєдинків.

Відновила тренувальний процес після відпустки й решта команд другого дивізіону. Кольори «Звягеля» більше не захищатимуть Антон Панкевич та Олексій Mихалюк, а «Хуста» — Владислав Лесунов та Євген Нечосов.

Згаданий уже Бедрак, а також Владислав Гарнага намагаються працевлаштуватися у ФК «ВАСТ», натомість новий керманич миколаївців Ігор Єрмаков більше не розраховує на Євгена Вітенка, Олексія Тищенка й Олександра Толгаренка.

Що ж до одного з претендентів на підвищення в класі, «Реал Фарма», то його футболісти беруть участь у зимовій першості Одеської області й після 11-ти турів посідають друге місце. Новий головний тренер команди Андрій Пархоменко не приховує, що робитиме ставку на тих виконавців, що вже є в наявності.

Максимович Назар

Recent Posts

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

52 хв. ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

56 хв. ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

56 хв. ago

Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі фахівців.Читати далі

59 хв. ago

Збірна України U-16 оголосила склад на дуелі з Англією та Францією

Наставник "синьо-жовтих" Юрій Мороз обрав гравців, які представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.Читати далі

1 годину ago

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

1 годину ago