Categories: Інше

ТМ. Кривбас зазнав поразки від молдовського Петрокуба

Після невдалого старту на зборах “Кривбас” нарешті відчув смак перемог. Підопічні Вернидуба тричі поспіль здолали суперника, а сьогодні могли здобути ще й четверту звитягу поспіль. В суперниках – один із лідерів чемпіонату Молдови “Петрокуб”.

Товариський матч

Кривбас Кривий Ріг, Україна – Петрокуб Молдова  1 : 2.

0 – 1. Іосіпой – 23.

0 – 2. Ревенко – 27.

1 – 2. Капіч – 38-пен.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський (к) – Володимир Якімець (Андрій Понєдєльнік, 28), Віталій Вернидуб (Тимур Кораблін, 71), Данило Бескоровайний, Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46) – Максим Задерака (Денис Устименко, 46), Євген Банада (Владислав Семотюк, 61), Микита Татарков (Артур Микитишин, 65), Ріфет Капіч (Клім Приходько, 82), Дмитро Хомченовський – Роман Дебелко (Антон Циганков, 74).

Запасні: Андрій Кліщук, Богдан Хома, Арсеній Кілєвий, Захар Карпусь, Євген Опанасенко, Денис Шевченко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Щодо стартового складу червоно-білих, то з перших хвилин вийшли усі ті, хто перемагав «Шериф». Перший удар у сьогоднішньому матчі залишився за «Кривбасом». На 10 хвилині з кута штрафного низом пробивав Татарков, але Чеботар усе контролював. Наша команда поступово заволоділа ініціативою, але, на жаль, пропустила першою.

Одна з небагатьох контратак «Петрокубу» до середини тайму стала результативною. Йосіпой не залишив шансів Сарнавському точним ударом – 0:1. «Кривбас» відповів моментом Капіча. Ріфет потужно пробивав з меж штрафного, але Чеботар перевів мʼяча на кутовий. Не забиваєш ти… Вже за хвилину супернику вдалось відзначитись вдруге.

Знову контратака: Сарнавський парирував непростий удар опонента метрів з 20, але на добиванні ніхто не встиг підстрахувати нашого капітана; Ревенко – 0:2. «Кривбас» майже одразу прийшов до тями, й створив до перерви чимало моментів. Але забив тільки одного разу. Капіч реалізував пенальті за фол на Дебелку – 1:2. Могли ще забивати той же Дебелко, Задерака, Банада. Особливо небезпечним був удар головою останнього, з яким Чеботар впорався з великими труднощами.

Друга половина гра розпочалась з супермоменту криворіжців. Татарков виконав подачу зі стандарту, а Устименко, який вийшов на заміну, пробивав головою впритул. І знову голкіпер «Петрокубу» на висоті. Устименко взагалі активно увійшов у гру: на 57 хвилині він знову загрожував воротам суперника. Його удару з середньої дистанції зовсім трохи бракувало влучності.

Ближче до середини другого тайму гра перейшла у центр поля. Криворіжці провели ряд замін, але не вистачало гострих атак та останньої передачі. А от «Петрокуб» в останній 15-хвилинці мав декілька непоганих нагод, аби забити знову. Сарнавський і ко відвели загрозу від воріт.

Кінцівка гри пройшла вже на половині поля суперника, якому все ж вдалось втримати перемогу. Наступний контрольний матч червоно-білих в Туреччині – 15 лютого проти чемпіона Латвії «Валмієри». Це передостанній спаринг перед поверненням додому.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago