Categories: УПЛ

Динамо розгромило Сілекс: Караваєв оформив хет-трик у першому таймі

11 лютого в рамках контрольного поєдинку в Туреччині київське Динамо зустрілося з представником Північної Македонії Сілексом.

Товариський матч

Динамо Київ (Україна) – Сілекс (Північна Македонія) – 4:0 (3:0)

Голи: Караваєв, 21, 30, 43 (з пенальті), Царенко, 88.

“Динамо”: Нещерет (Моргун, 66) – Малиш (Гусєв, 66), Попов (Боль, 66), Сирота (Дячук, 66), Вівчаренко (Дубінчак, 66) – Сидорчук (Андрієвський, 66), Шепелєв (Царенко, 66), Кабаєв (Яцик, 66), Караваєв (Беніто, 66), Лонвейк (Волошин, 66) – Гармаш (Супряга, 66).

“Сілекс” (стартовий склад): Божиновскі – Льямаларі, Петкоскі, Рістескі, Маневскі, Серафімовскі, Романі, Мілосавлевіч, Рістовскі, Турчин, Гіоргієвскі.

Голи: Караваєв (21, 30, 43, пен.), Царенко (89).

У суботу, 11 лютого, київське “Динамо” провело черговий спаринг у рамках турецького етапу підготовки до другої частини сезону. Суперником підопічних Мірчі Луческу став представник чемпіонату Північної Македонії – “Сілекс”.

“Біло-сині” розпочали матч із позиції сили, високо пресингуючи суперника й активно просуваючись великими силами вперед. Навіс від Кабаєва адресата не знайшов, після ефектної передачі від Сидорчука зовсім трохи не вистачило Караваєву, щоб замкнути з близької відстані.

Але за кілька хвилин Олександру все ж вдалося відзначитися. Вівчаренко увірвався до штрафного майданчика і пробив по воротах, воротар парирував, але першим на добиванні опинився Караваєв, переправивши м’яч у ворота – 1:0.

Трохи згодом автор забитого м’яча промахнувся з перспективної позиції, але за кілька хвилин усе ж таки забив вдруге в матчі. Цього разу Лонвейк перехопив м’яч у центрі поля, Гармаш швидко знайшов пасом Караваєва, а той, обігравши захисника у штрафному майданчику, пробив повз воротаря – 2:0.

А перед самою перервою рахунок було доведено до розгромного. Лонвейк намагався прокинути м’яч повз захисника, але опонент зіграв рукою на лінії штрафного майданчика, і арбітр, незважаючи на протести македонської команди, призначив пенальті. До “точки” підійшов Караваєв, і ударом під штангу оформив хет-трик – 3:0.

Після перерви динамівці продовжували володіти ініціативою. Щоправда, з точністю були проблеми – Гармаш пробив вище воріт після навісу Караваєва, а дальній удар Сидорчука заблокував суперник. Ближче до середини другого тайму футболісти “Сілексу” теж “прокинулися” і створили чи не єдину небезпеку за весь матч біля воріт “Динамо”, однак Катанич, замикаючи головою навіс із правого флангу, пробив поруч зі штангою.

А ось динамівці змогли відзначитися ще раз. І якщо Беніто не вдалося переграти воротаря з близької відстані, то Царенко виявився спритнішим, доставивши м’яч у ворота після того, як голкіпер парирував перший удар Антона з району 11-метрової позначки – 4:0.

У підсумку 4:0 – “Динамо” відкриває ігрову програму другого тренувального збору в Туреччині з упевненої перемоги. Наступний матч “біло-сині” проведуть уже завтра, коли зіграють із румунською “Політехнікою” з міста Ясси.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

39 секунд ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

9 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

12 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

14 хв. ago