Categories: УПЛ

УПЛ. Трансфери та новини міжсезоння

До вашої уваги — останні новини із життя клубів української Vbet Ліги під час зимової перерви в елітному дивізіоні.

«Дніпро-1», який зараз очолює турнірну таблицю, на турецькому зборі зіграв проти чорногорської «Сутьєски» (0:0), словенської «Мури» (2:1) та казахстанського «Атирау» (1:0). Попереду — матч проти латвійської «Ауди» (7 лютого). Новачком чорно-жовтих став бразилець Пеглоу, натомість до кінця сезону на правах оренди гратиме за «Олександрію» Логінов.

Головною новиною зі стану «Шахтаря» став перехід Сергія Кривцова в американський «Інтер Маямі». Нігерієць Кайоде відправився в оренду в турецький «Умранієспор», а форвард української «молодіжки» В’юнник — в австрійський «Грацер». Водночас гірники підсилили атаку венесуельцем Келсі. У спарингах підопічні Ігора Йовічевича зіграли внічию з болгарським «Лудогорцем» (2:2) та словенським «Марибором» (4:4). 8 лютого донеччани завершать турецькі збори грою проти боснійського «Сараєва».

Своєю чергою «Динамо» також відпустило захисника збірної України — Ілля Забарний перебрався в англійський «Борнмут». Бєсєдін вирушив в оренду в кіпрську «Омонію», а поляк Кендзьора — у грецький ПАОК. Також біло-сині пролонгували контракт із Нещеретом і повернули з «Олександрії» Дячука. Основний голкіпер киян Бущан переніс операцію на спині й вибув приблизно на півтора місяця.

У чергових спарингах динаміці зіграли зі словенським «Марибором» (0:2), австрійською «Аустрія Лустенау» (2:2), румунською «Унірея Деж» (5:1), данським «Вайле» (2:0) та македонською «Шкендією» (1:0). Попереду — матчі проти македонського «Сілексу» (11 лютого), узбекистанського «Пахтакору» (14 лютого) та латвійської «Валмієри» (23 лютого).

«Зоря» на турецькому зборі зіграла з болгарською «Ардою» (1:2), македонською «Академією Пандєва» (2:0) та данським «Горсенсом» (0:0). Через травму до кінця сезону вибув основний кіпер луганців Мацапура.

«Олександрія» провела спаринги з алжирською «Кабілією» (1:0), македонським «Шкупі» (1:2), батумським «Динамо» (2:4). Як зазначалося вище, «містяни» орендували Логінова й попрощалися з Дячуком.

«Колос» перед від’їздом до Туреччини вдома поступився «Діназу» (0:2). Уже за кордоном ковалівці програли австрійському «Блау Вайс» (0:5). Попереду заплановано наступні поєдинки: 10 лютого — із «Самгуралі» (Грузія), 13-го — з «Актобе» (Казахстан), 18-го — з «Атирау» (Казахстан), 19-го — із «Лієпаєю» (Латвія), 23-го — із «Ригою» (Латвія).

«Металіст 1925» провів спаринги проти болгарського «Хебиру» (2:1), македонського «Гостивару» (1:0), данського «Норшелланну» (0:1). Наступними суперниками харків’ян будуть казахстанський «Ордобаси» (7 лютого), грузинський «Колхеті-1913» (8 лютого), чеський «Лишень» (12 лютого), узбекистанський АГМК (14 лютого).

«Кривбас» на турецькому зборі зіграв із косовською «Дрітою» (0:1) та болгарським «Септемврі» (5:0). Попереду — поєдинки з молдовськими «Шерифом» (8 лютого) і «Петрокубом» (12 лютого), узбекистанським «Нефтчі» (9 лютого), латвійською «Валмієрою» (15 лютого), казахстанським «Каспієм» (19 лютого). Лави криворіжців поповнив івуарійський півзахисник По.

Новачком «Ворскли» став бразильський універсал Рікарду Лопес, тоді як албанець Толі орендований кутаїським «Торпедо». Полтавці на зборах зіграли внічию з польською «Лодзю» (0:0) та боснійським «Вележем» (0:0), а також готуються до виступу на BGV Winter Cup, де їхніми суперниками будуть «Полісся», естонська «Левадія» та «Верес».

Що стосується рівнян, то вони в першому спарингу в Туреччині здолали вірменський «Пюнік» (1:0). Окрім виступу на BGV Winter Cup, «Верес» планує спаринги з латвійською «Валмієрою» та киргизьким клубом «Абдиш-Ата». Новачком команди став Маткобожик.

«Металіст» зіграв із болгарським «Локомотивом» (0:1), боснійським «Тузла Сіті» (0:1), кутаїським «Торпедо» (0:0) та узбекистанською «Согдіаною» (1:1).

У Туреччині працюють усі команди УПЛ, окрім «Руху», який провів збір у Хорватії. Там львів’яни різними складами відіграли сім спарингів: із сербськими «Колубарою» (0:1) та «Мачвою» (1:2), словенськими «Горицею» (0:3), «Домжале» (2:3) та «Кршко» (4:0), словацьким ДАКом (0:0), австрійським «Штурмом» (2:3). Перша команда чорно-жовтих уже повернулася у Львів.

«Минай» провів спаринги проти болгарського «Спартака» (0:0), узбекистанської «Бухари» (2:1), боснійського «Сараєва» (1:2). Попереду — наступні матчі: 9 лютого — із «Вележем» (Боснія і Герцеговина), 12 лютого — із «Насафом» (Узбекистан), 15 лютого — із «Мактаралом» (Казахстан), 16 лютого — з «Аудою» (Латвія). Новачком закарпатців став молдовський хавбек Гечев.

«Інгулець» у Туреччині зіграв із болгарським «Бероє» (1:1), польським «Подбескідзе» (1:0), македонським «Македонія Гьорче Петров» (1:0). Далі на петровців очікують спаринги з молдовським «Петрокубом» (9 лютого) та казахстанським «Аксу» (11 лютого).

Новачками «Чорноморця» стали Васильєв та словенець Гучек. «Моряки» провели спаринги з узбекистанськими «Локомотивом» (1:3) та «Туроном» (4:2), косовським «Малішевом» (0:1), казахстанським «Шахтарем» (2:1). На цьому турецький збір команди завершився, тож вона повертається до Одеси. Новим директором клубної академії «Чорноморця» став Денис Хомутов.

«Львів» вирушив до Туреччини, де вже провів спаринги із сербським «Железнічаром» (0:0) та узбекистанським «Насафом» (0:0). Також «містяни» планують зіграти з польською «Вєчистою» (7 лютого), кутаїським «Торпедо» (10 лютого), грузинським «Самгуралі» (17 лютого), данським «Б-93» (23 лютого). Новачками команди стали Богунов та орендований у «Динамо» Кузик.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago