Мальорка – Реал Мадрид: анонс матчу 20-туру Ла Ліги

Прімера. 20-й тур
5 лютого. Пальма. “Сон Мойш”
“Мальорка” 15:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Алехандро Ернандес Ернандес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Мальорка

“Мальорка” проводить поточний сезон загалом впевненіше, ніж минулий, проте останні результати команди насторожують – 3 поразки у 4 матчах. Минулого туру “Кіновар” всуху і по ділу програла мега-скромному “Кадісу” – 0:2. Це нікуди не годиться.

Перестали спрацьовувати навіси на Ведата Мурікі – це перша проблема. Друга – криза оборони. У 19 турах команда Хав’єра Агірре забила лише 15 разів, але й пропустила 18, що тримало її на плаву. Варто було “автобусу” дати пробоїни – як результати погіршилися, адже атаки в команди ніколи й не було.

“Мальорка” все ще може розраховувати на допомогу трибун – на “Сон Мойші” у “Кіноварі” пристойні 14 очок у 9 турах. Але, звісно, проти “Реала” цього мало – суперник надсерйозний. Мабуть, Агірре не ризикуватиме і наситить захист. Атаки – лише через стандарти та скидки Мурікі на швидкого Лі Кан Іна. І жодних авантюр – хіба що за мінімального відставання на останніх хвилинах.

Реал

На відміну від “Мальорки”, яка відпочивала повний тиждень, Мадрид у четвер відбігав перенесений матч з “Валенсією”, де здобув піррову перемогу (2:0). Травма Бензема – це дуже погано.

Карім незамінний у “Реалі”, адже іншого центрфорварда Перес не купив. Так, можна використати в центрі Родріго, але це вже зовсім інший футбол та інше навантаження на оборону суперника. Бразильцеві потрібний простір, тоді як Бензема здатний забивати і без нього – чисто за рахунок фактури.

У “Реала” потужна виїзна форма (24 очки у 10 турах), і він виграв 4 з 5 останніх матчів. Анчелотті, як завжди, підводить команду до ЛЧ у відмінних кондиціях. На “Сон Мойші” спрогнозуємо від Папи Карло деяку ротацію у півзахисті. Також “Реал” напевно спробує забити швидкий гол. По-перше, це зруйнувало б план “Мальорки” на матч; по-друге – убезпечило б самих “Вершкових”, чия оборона – найслабша ланка в команді.

“Мальорка” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Реал” не помітив “Мальорку” на “Сантьяго Бернабеу” – 4:1. Те саме було і в обох матчах минулого сезону – 3:0 на острові та 6:1 у Мадриді.

Лише раз в останніх 10 матчах “Кіноварі” вдалося обіграти “Вершкових” – і це було в жовтні 2019-го (1:0).

Орієнтовні склади

У “Мальорки” через перебір карток матч пропустить основний центральний захисник Хосе Копете, але його є кому міняти, не біда.

У “Реала” з поганого – травми Бензема, Менді, Васкеса, Мілітао. Втім, є також позитив – це повернення Давіда Алаби.

“Мальорка”: Райкович – Гонсалес, Раїльо, Вальєнт – Маффео, де Галларета, Антоніо Санчес, Хауме Коста – Кадевере, Мурікі, Лі Кан Ін

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Камавінга – Вальверде, Чуамені, Кроос – Асенсіо, Родріго, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

39 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

48 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

50 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

57 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

1 годину ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

1 годину ago