Categories: Інше

Шаран шокований варварством і звірствами російських окупантів

Головний тренер Миная Володимир Шаран розповів про свою реакцію на вторгення Росії на територію України.

“О шостій ранку 24 лютого мій помічник розбудив мене і повідомив: почалася війна. Я був шокований! У це було важко повірити. Ми зустрілися, поїхали на базу, а потім до церкви – туди планували навідатися ще раніше, а якщо зважити на ситуацію, то й поготів. Після богослужіння було зібрання команди, на якому я висловив надію, що війна не затягнеться надовго. Всі роз’їхалися по будинках, у тому числі ми з помічниками.

Нині я в Олександрії. Коли приїхав додому, сказав дружині, що є можливість перебратися до Ужгорода – там є квартира, яку мені винайняв президент клубу. Проте сім’я категорично відмовилася кудись їхати з Олександрії. Моя дружина має дуже сильний характер, вона сказала: “У мене тут мама та бабуся, якій зараз 90 років. Я їх не залишу”. Після цього питання відпали, і досі ми всі разом перебуваємо на Кіровоградщині.

Ми всі чекаємо кінця війни, і віримо, що настане мир. Що й казати, ніхто війни з боку Росії не очікував. Але це сталося. На нашу мирну державу напали справжні орки, для яких немає нічого святого. Те, як вони поводяться в нашій країні нічим іншим, окрім варварства, не назвеш.

Знаю точно, що багато років їх весь світ не поважатиме. Та що там “роки” – багато десятиліть! Можна не сумніватися: якщо хтось знатиме, що поруч знаходиться людина з російським громадянством, з нею ніхто не захоче спілкуватися. Навіть якщо він не має відношення до цієї страшної війни. Адже росіяни повністю зомбовані.

У мене є багато знайомих у Москві та інших містах Росії, і коли я телефонував на тему війни, мені відповідали: “Ні, ніхто на вас не нападав!”. І відразу ж починали нести таку нісенітницю, що це в голові не вкладається!

І я гордий, що український народ ніколи нічого не боїться. Усі українські воїни тримаються, як і вся наша країна. Ми віримо у перемогу”, – цитує Шарана UA-Football.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

29 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

33 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

34 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

38 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

40 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

42 хв. ago