Categories: Інше

Вацко пояснив, чому не пішов на зустріч з Павелком

Футбольний коментатор Віктор Вацко розповів, через що його не було на зустрічі журналістів з президентом УАФ Андрієм Павелком.

“Не буду говорити, що я якийсь великий борець за правду, що Костю Андріюка не акредитували і тому я не пішов – на знак солідарності та підтримки. Для вашого розуміння: хтось акредитувався на цю зустріч, когось запрошували самі з УАФ: “Прийдіть, будь ласка, відвідайте цю зустріч”.

Я не акредитувався, мене ніхто не запрошував. Наскільки я зрозумів, у країні є певні журналістські стандарти, згідно з якими людей було запрошено. На цю мить я не журналіст. Я блогер, у мене свій ютуб-канал, де я говорю те, що думаю. Якби мене запрошували, не пішов би. Я вже багато років не ходжу на пресконференції. Там збирається багато людей, ти можеш поставити запитання, але якщо людина, яка дає пресконференцію, відходить в бік, ти не можеш довести ідею та суть свого питання.

Кожне гостре питання заговорюється. Цю зустріч я порівнюю з ситуацією, коли ти граєш у карти з “каталою” на гроші. Ти знаєш, що навпроти тебе сидить “катала” і він залишить тебе ні з чим. “Катала” в будь-якому випадку досягне свого. Мені так не подобається.

Не хотів туди йти, бо розумів, що це не має жодного сенсу. Головна історія цієї зустрічі – це меседж від Андрія Павелка про те, що всі кримінальні справи, які є проти нього, мають виключно сфабрикований, замовний характер.

Він дав зрозуміти хто замовник, але наважився назвати тільки абревіатуру – Г.М.С. (Григорій Михайлович Суркіс – прим.). Андрій Васильович вирішив показати, що він сучасний, демократичний і близький до народу, але по факту він знову показав усім, що є дуже слабким управлінцем, який не здатен тримати під контролем УАФ”, – розповів Вацко в програмі Вацко Live.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

6 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

15 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

16 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

23 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

33 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

36 хв. ago