Categories: Інше

Сидорчук: Українцям, бійцям ЗСУ, Теробороні та іншим можна сказати лише слова подяки та надавати підтримку

Капітан Динамо Сергій Сидорчук розповів про початок війни і подякува всім захисникам нашої держави, які протистоять російським агресорам.

“Війна застала нас у Голосіївському районі Києва – ми живемо недалеко від аеропорту Жуляни. 23 лютого, як завжди, поклали спати дітей і заснули самі. А прокинулися близько п’ятої години ранку від першого вибуху якраз у районі Жулян. До кімнати забігла старша донька і зі сльозами на очах сказала, що почалася війна.

Це, без перебільшення, був найгірший день у нашому житті. Крім того, моя дружина перебуває на дев’ятому місяці вагітності, їй залишилося півтора-два тижні до пологів. Перші вісім днів ми знаходились у Києві. З них три дні мешкали на паркінгу, потім переїхали за місто, а вже звідти виїхали за кордон. Коли почали бомбардувати пологові будинки та медичні установи, залишатися стало надто небезпечно. З’явилася нагода виїхати – і я вивіз сім’ю за кордон.

Українцям, бійцям ЗСУ, Теробороні та іншим можна сказати лише слова подяки та надавати підтримку. Це ті люди, які щодня та щохвилини ризикують своїм життям. Ми для них маємо бути опорою в тилу. Продовжуватимемо їм допомагати, чим зможемо, перебуваючи на відстані.

На жаль, багато спортсменів мовчать. Хотів би сказати, що під час війни не можна зберігати нейтралітет. Українські футболісти проти війни та проти Росії. Цю війну треба якнайшвидше закінчувати”, – сказав Сидорчук в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, напередодні Сергій разом з Тарасом Степаненком, Миколою Матвієнком, Миколою Шапаренком та Сергієм Кривцовим створили фонд гуманітарної та військової допомоги українцям.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

15 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

45 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

48 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

56 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

58 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago